Sayın Yazıcı,gerçekten çok çok güzel yazmışsınız. Tebrikler ediyorum.Âşık olan bir kişinin bütün duyguları elle tutulacak kadar belrgin.Yüreğinize sağlık,bol ilham diler,tekrar tebrik ederim. Harun Haliboro.
Şiiriniz beni etkiledi.Bukadar karamsar olmayınız. Sevginiz yürerğinizde hiç küllenmesin.Sevgide fedakarlık ve de manen dayanma gücü olmalıdır. Şiirinize 10 puanı benim adıma kaydedermisiniz lutfen. Kalemci.
Neden Tutuşuyor Sanıyordunuz?
Ayşenur Yazıcı
07.06.2004 - 17:34Sayın Yazıcı,gerçekten çok çok güzel yazmışsınız. Tebrikler ediyorum.Âşık olan bir kişinin bütün duyguları elle tutulacak kadar belrgin.Yüreğinize sağlık,bol ilham diler,tekrar tebrik ederim. Harun Haliboro.
Sen Yoksan Ben Yokum
Hülya Arısan
02.06.2003 - 15:48Eşini candan seven bir insanın,bir bayanın şahane duygusu.
Tebrikler.Puanlamada 100 puan yok ki...
Harun Haliboro
Sonbaharda
Hülya Yılmaz
30.05.2003 - 18:06Sonbahar,öyle bir mevsim ki...Bütün duygular,acısı-tatlısı debreşiverir.Sizi anlıyorum.Yine tazın sonbahar üstüne.
Saygılar...
Harun Haliboro.
Yüreğim....
Hülya Arısan
16.05.2003 - 20:07Şiiriniz beni etkiledi.Bukadar karamsar olmayınız.
Sevginiz yürerğinizde hiç küllenmesin.Sevgide fedakarlık ve de manen dayanma gücü olmalıdır.
Şiirinize 10 puanı benim adıma kaydedermisiniz lutfen.
Kalemci.
Toplam 4 mesaj bulundu