Umut, umut, umuttttttttttttttt... Birkez daha okumanın ve pek çok kazanımlarının mutluluğuyla binlerce teşekkürler. Kimsenin Umutsuz kalmaması dileklerimle.
Dünya da değişiyor biz insanlarda değişiyoruz. Ancak tüm bu değişimleri olması gerektiği gibi özümseyen, insan olarak kalabilmeyi başaran siz harika insanları tanımak ve hanenizden bu yorumu yazmak büyük bir onur. İyiki varsınız ve iyiki farklısınız.
Umut
Recai Mert
18.01.2009 - 15:54Umut, umut, umuttttttttttttttt...
Birkez daha okumanın ve pek çok kazanımlarının mutluluğuyla binlerce teşekkürler. Kimsenin Umutsuz kalmaması dileklerimle.
Dünyamı Değişti Ben mi Farklıyım?
Recai Mert
09.09.2008 - 22:42Dünya da değişiyor biz insanlarda değişiyoruz. Ancak tüm bu değişimleri olması gerektiği gibi özümseyen, insan olarak kalabilmeyi başaran siz harika insanları tanımak ve hanenizden bu yorumu yazmak büyük bir onur. İyiki varsınız ve iyiki farklısınız.
Öğretmensiz Toplum Olmaz
Recai Mert
25.05.2008 - 22:03Bayıldım şiirinize. Saygılar öğretmenlerimize, tebrikler şairimize.
Toplam 35 mesaj bulundu