Evet ne kadar aciziz... İnanmasakta ihtiyaç sahibiyiz. Acı çekerkende isyanlardayız, çekmezkende... Bunu senden iyi anlatan yok Nietzsche... Muhteşemsin.
Kalemine diline sağlık, bütün şiirlern çok güzel ama bu ayrı bir güzel olmuş. Bana hissettirdiklerinde; kah tebessüm kah hüzün oldu. İlk dörtlük harika!
Hayata geldiğimde bile Beşinciydim (Sonuncu) Okulda nasıl en önde olabilirdim ki! Orada da uzun boyumdan dolayı en arkada oturdum Okulları ortalarda bitirdiysem de, ilerleyen yaşlarımda ancak öne gitme şansım doğdu. Bugün çok iler ...
Ariadne'nin Yakınması
Friedrich Nietzsche
03.02.2010 - 13:19Evet ne kadar aciziz... İnanmasakta ihtiyaç sahibiyiz. Acı çekerkende isyanlardayız, çekmezkende... Bunu senden iyi anlatan yok Nietzsche... Muhteşemsin.
Bak
Yelda Tarhan
01.02.2010 - 15:28Bencede son mısrada bir devrilme var.
Oy Baba
Murat Demir
01.02.2010 - 14:15Bunu ağıt gibi dinlemek istedim bir an. Yitmiş babalarımızı Rahmetle anıyorum
Yağmurun Sesi
Zeki Nurçin
01.02.2010 - 13:50Kalemine diline sağlık, bütün şiirlern çok güzel ama bu ayrı bir güzel olmuş. Bana hissettirdiklerinde; kah tebessüm kah hüzün oldu. İlk dörtlük harika!
Cansız Sohbetler...
Yusuf Mescioğlu
01.02.2010 - 12:52Tebrik ederim dostum. Oldukça yoğun ve başarılı buldum seni. Acının dinmesini ve başını kaldırıp yaşamanı diliyorum.
Yalnızlık Kervanı
Güliz Keçeci
27.01.2010 - 14:50Gayet güzel... Ben sadece kürtajın şiirin sonlanmasındaki benzetmeye takıldım. Süper olmuş, iç gıcıklayıcı ve nahoş olsa bile.
Toplam 6 mesaj bulundu