çok güzel çok içine düştüm tek kelimeyle harikasınız müzikte çok uyumlu özenle kaleme alınmış bir eser kaleminiz daim olsun saygı ve sevgilerimle 10 puan
saygı değer salim erben hacam harika bir şiir paylaşımlarından dolayı çok tşk ediyorum memleketim harput ile ilgili bu güzel şiiri ilgiyle beğeniyle bir daha okudum güçlü kaleminiz daim olsun saygı ve sevgilerimle 10 puanla listeme ekliyorum.
ne kadar güzel keşke herkes ilk göz ağrısına bukadar bağlı kalsa şiir kısa ama çok hoş samimi duygular tertemiz yüreğinizi kutluyorum güçlü kaleminiz daim olsun saygılar sevgiler.
……Şiirlerinizi yakından takip eden beğeniyle okuyan biri olarak şiir üzerindeki hâkimiyetinizi ve şiire yön verişteki ustalığınızı kutluyorum... Emek, duygu, bilgi-birikim ve ustalık sonucu bu şiirinizde oldukça duygu yüklü gerçekten etkilenerek okudum.
veli bey, bazı şiirler vardırki o kadar canlı o kadar yürekten yazılmışki bu tür şiirleri okurken dalıp giderim bu şiirde onlardan biri muhteşem çok beğendim yazan yüreği kutluyorum kalemin daim olsun dost sayglar sevgiler.
saygıdeğer hocam çok güzel bir eser şiirinizi beğeniyle okudum şiir uzun bir şiir olmasına rağmen gerek şiirin konusu gerekse sanatsal açıdan çok değerli eser ortaya çıkmış yazan yüreği kutluyorum kaleminiz daim olsun saygı ve sevgilerimle
harika bir şiir okudum tebrik ederim güçlü kaleminiz daim olsun dost kalemlere sayıfanızdaki o güzel dörtlüklerinden dolayı kutluyorum bitimsiz saygı ve sevgilerimi sunuyorum
Görmedinki Hiç...
Ayşe Akdoğan
12.12.2008 - 19:11yüreğne sağlık kutlarım saygı sevgilerimle
Dağlardan sonra denizler
Cevat Çeştepe
12.12.2008 - 18:09çok güzel çok içine düştüm tek kelimeyle harikasınız müzikte çok uyumlu özenle kaleme alınmış bir eser kaleminiz daim olsun saygı ve sevgilerimle 10 puan
Yaralıyam yaralı.
Xəzangül Hüseynova
12.12.2008 - 18:05harikaydı çok güzel bir şiir okudum temennim giç bir gönülün yaralı olmaması yüreğine sağlık kalemin daim olsun saygılar sevgiler.
T.Yol Ver Dağlar (TÜRKÜ)
Osman Öcal
12.12.2008 - 17:43harikaydı hocam yüreğine sağlık güçlü kaleminiz daim olsun saygılar sevgiler
Çok Özledim Harput Seni
Salim Erben
12.12.2008 - 17:13saygı değer salim erben hacam harika bir şiir paylaşımlarından dolayı çok tşk ediyorum memleketim harput ile ilgili bu güzel şiiri ilgiyle beğeniyle bir daha okudum güçlü kaleminiz daim olsun saygı ve sevgilerimle 10 puanla listeme ekliyorum.
Namert
Nejla Özkan
12.12.2008 - 17:05şirin muatabına itaf olunur ne diyebilirimki harikaydı ustaca kaleme alınmış
yüreğine sağlık kalemin daim olsun saygılar sevgiler
Bu Sevda Sonrasında Arkasından Başka Sevda Ge ...
Dinçer Demirel
12.12.2008 - 16:49çok duygulu bir eser yüreğine sağlık beğeniyle okudum kaleminiz daim olsun saygılar sevgiler.
*****Ölüye Cevabî Mektup
Şakir Alimoğlu
12.12.2008 - 16:31saygı değer hocam ikinci defa okudum payıma düşen tüm güzellikleri aldım bu eserinizden kaleminiz daim olsun saygılar sevgiler 10+10 listeme ekliyorum
Sohbet Zamanı
Ahmet Tevfik Ozan
12.12.2008 - 00:26sn;hocam şairin sohbet etmesi için mutlaka karşısında insan olması gerekmiyor.yetrki sohbet için zaman ve mekan uygun olsun şiirinizden bunu anladım.
şiir muhteşem beğeniyle okudum gerek duygu gerekse şiire hakimiyet güçlü bir kalem olduğunuzu ortaya koymuş
yüreğine sağlık kaleminiz daim olsun ...
H.Sevemedin Ölüm Meleğim Kadar
Osman Öcal
10.12.2008 - 22:39beğeniyle okudum ustaca kaleme alınmış hocam güçlü kaleminiz daim olsun saygılar sevgiler
Aradığım Adam...
Nurdane Diken
10.12.2008 - 22:36gerçi öyle adam kalmadı ama yinde umutsuz olmamaktan yarar var çok güzel beğeniyle okudum saygı ve sevgilerimle
Ara Beni...
Nurdane Diken
10.12.2008 - 22:32harika gerçek bir şaireyi ve gönül dostunu aramasını bilmeyenlere itaf olunur yüreğine sağlık saygılar sevgiler.
Zâr-ü Perişan...
Nurdane Diken
10.12.2008 - 22:26sevgili nurdane; bazen öyle güzel şiirler karşıma çıkıyorki işte o şiirlere zevkle yorum yazıyorum .bu şiirde onlardan biri işte.
o kadar samimi duygularla kaleme alınmışki şiiri okuyunnca dalıp gitmişim bazen acaba şiiri bayanlar dahamı iyi yazıyor diye düşünüyorum .
samimi seven bir kadının ...
Ağladım..
Nurdane Diken
10.12.2008 - 21:38sevgili nurdane hanfendi çook güzel bir şiir kutlarım beğeniyle okudum yüreine sağlık saygılar sevgiler.
Sevgili..
Nurdane Diken
10.12.2008 - 21:35muteşem bir şiir çok beğeniyle okdum güçlü kaleminiz daim olsun yüreğine sağlık saygı ve sevgilerimle
İlk
Safure Kalafat
10.12.2008 - 21:15ne kadar güzel keşke herkes ilk göz ağrısına bukadar bağlı kalsa şiir kısa ama çok hoş samimi duygular tertemiz yüreğinizi kutluyorum güçlü kaleminiz daim olsun saygılar sevgiler.
...Bayram Yürekte Közüm...
Hatice Katran
08.12.2008 - 23:37Sevgili : Hatice Katran
……Şiirlerinizi yakından takip eden beğeniyle okuyan biri olarak şiir üzerindeki hâkimiyetinizi ve şiire yön verişteki ustalığınızı kutluyorum... Emek, duygu, bilgi-birikim ve ustalık sonucu bu şiirinizde oldukça duygu yüklü gerçekten etkilenerek okudum.
…..Sevgili d ...
Eylül
Veli Savaş
07.12.2008 - 23:08gerekten çok güzel bir eser çok beğendim ustaca kaleme alınmış şiir her yönüyle mükemel kutlarım güçlü kaleminiz daim olsun saygılar sevgiler.
Aferin
Veli Savaş
07.12.2008 - 22:42veli bey, bazı şiirler vardırki o kadar canlı o kadar yürekten yazılmışki bu tür şiirleri okurken dalıp giderim bu şiirde onlardan biri muhteşem çok beğendim yazan yüreği kutluyorum kalemin daim olsun dost sayglar sevgiler.
Hocam 1
Hasan Korkut
07.12.2008 - 20:35saygıdeğer hocam çok güzel bir eser şiirinizi beğeniyle okudum şiir uzun bir şiir olmasına rağmen gerek şiirin konusu gerekse sanatsal açıdan çok değerli eser ortaya çıkmış yazan yüreği kutluyorum kaleminiz daim olsun saygı ve sevgilerimle
--Kalbime dert ektin,şifadan başka
Gulnare Leman
06.12.2008 - 23:33harika bir şiir okudum tebrik ederim güçlü kaleminiz daim olsun dost kalemlere sayıfanızdaki o güzel dörtlüklerinden dolayı kutluyorum bitimsiz saygı ve sevgilerimi sunuyorum
T.Yol Ver Dağlar (TÜRKÜ)
Osman Öcal
06.12.2008 - 23:26bestelenmiş kadar güzel bir türkü tebrik ederim hocam güçlü kaleminiz daim olsun saygılar sevgiler
Hayata İyimser bakanlardanım
Şerafettin Muş
06.12.2008 - 23:08ne mutlu size hayata karamsar bakanlara bu güzel şiir itaf olunur zevkle okudum yüreğine sağlık kalemin daim olsun saygılar sevgiler
Dalımdan uçtu bülbül
Hüsamettin Sungur
06.12.2008 - 23:06tebrik ederim harika bir deyiş zevkle okudum yüreğine sağlık kalemin daim olsun saygılar sevgiler
Toplam 1734 mesaj bulundu