aslında sevmek için istemek ve istememek yeterli olmuyo, bir anda sizden habersiz çalıyo kapınızı... içine düştüğünüzde ya ateş olup yanıyorsunuz ya da hep kaçan...... kaleminize sağlık.
Çok üşüyor yüreğim Annem annem Koru evlâdını Sahte olan tüm yüzlerden Anneler... sözün bittiği sadce duygularla yaşayabileceğimiz bir şey o.. ANNE.... ÇOK GÜZEL OLMUŞ YÜREĞİNİZE SAĞLIK.
Necip Fazıl Kısakürek; o bir su:onu aktıkça anlar,içtikçe ona doyar,suszluğunu hissettikçe doyumsuz olduğunu anlarsınız. bende bir Kahramanmaraş lı olarak duygularımıifade etmeye çalıştım
Yenik Düştüm
Mehmet Yaşar
24.02.2009 - 19:23aslında sevmek için istemek ve istememek yeterli olmuyo, bir anda sizden habersiz çalıyo kapınızı... içine düştüğünüzde ya ateş olup yanıyorsunuz ya da hep kaçan...... kaleminize sağlık.
Annem
Nejla Özkan
02.02.2008 - 10:57Çok üşüyor yüreğim
Annem annem
Koru evlâdını
Sahte olan tüm yüzlerden
Anneler... sözün bittiği sadce duygularla yaşayabileceğimiz bir şey o.. ANNE.... ÇOK GÜZEL OLMUŞ YÜREĞİNİZE SAĞLIK.
Ben Seni Seninle Sevdim
Ferudun Özkaya
30.01.2008 - 10:35Ben seni paydalara bölmeden
Sevdim seni eksiltmeden
duygu yoğunluğu içinde yazılmış... tebrikler.....ellerinize ve yüreğinize sağlık.
Toplam 11 mesaj bulundu