Aslı Şengül Adlı Antoloji.com Üyesinin Şair ...

  • Arife

    Suat Uğurlu

    19.09.2009 - 04:43

    kısa ama çok anlamlı. çok hoş bir dörtlük olmuş. yüreğine sağlık. bu arada iyi bayramlar diliyorum .

  • Kayboldum...

    Ayşe Okur

    16.09.2009 - 13:29

    hoş geldin ayşecik,kendinde kaybolmak yalnızlığa yelken açmakmış, bizler burdayız. yüreğine sağlık kalemin hep daim olsun .özlemişiz seni.

  • Eylül

    Ersoy Oktay

    16.09.2009 - 13:18

    siyasi görüşümüz farklıda olsa,size katılıyorum özgürce , kardeşçe bir arada yaşamak. bu ülke yabancılara uşaklık yaptığı sürece, çok kardeş çok ana çok arkadaş, çok eylüller göz yaşı dökecek. kaleminize sağlık.

  • Hediyem

    Ersoy Oktay

    10.09.2009 - 05:27

    nedense hep yitirdikten sonra anlarız kıymetini ama artık iş işten geçmiştir. gidenler dönmez geriye. yüreğinize sağlık kaleminiz daim olsun.

  • şiiriniz şiir tadında anılara götürüyor insanı, baharlar grlir yeterki sevgi olsun. sevginin olduğu her yerde bahar açar. kaleminize sağlık.

  • Giden

    Ersoy Oktay

    04.09.2009 - 04:00

    her dem umuda tutunuşunuz mısralarda ne güzeldi.yüreğinize sağlık bu defa sonuna kadar çelişkiye düşmeden umuda sarılışınızı çok beğendim. kaleminiz hep saim olsun.

  • Nasılsın?

    Ersoy Oktay

    01.09.2009 - 03:13

    yine dökülmüş kalemden yalnızlık ve çaresizliğin isyanında tadında bir kabulleniş. sizin tarzınıza yakışmış diğerlerindeki gibi. kelimeler yine yerini bulmuş.yüreğinize sağlık.

  • Sol Yanım

    Çile Cenbey

    06.08.2009 - 02:45

    ne güzel dizeler dökülmüş kaleminizden. bu ne güzel yürek sol yanınızda çarpan . hayatın tüm yükünü taşıyan.inananın büyük keyif aldım okurken.harika olmuş yüreğinize sağlık. kaleminiz daim olsun.

  • bir vedadan kalan , hasret kokan harabeler gibi bu şiir. bitmemişlikler , doyamamışlıklar acıya dönüşmüş. bitseydi aşk olmazdı.bitmeseydi tekdüzey olurdu. biraz hayata bırakmakta yarar var.güzel bir şiir yüreğinize sağlık.

  • çok net akıcı ve serbest vezin kullanmışsınız. harika olmuş yüreğinize sağlık.

  • Arzuhal

    Ünal Akbulut

    28.07.2009 - 04:55

    mütavazi br kabullenişle sevginin kağıda dökülüşü çok güzeldi. kaleminiz daim olsun.

  • Gidemezsin..

    Ahmet Daş

    25.07.2009 - 21:12

    kaleminize sağlık çok yönlü ama güzel .

  • Sen Yoksun

    Fatih Sever

    24.07.2009 - 02:09

    özlemek böyle bir şey işte.hüzünlü bir melodram gibi dizeleriniz . çok güzel yüreğinize sağlık.1 ci ve 3 cü şiir aynı bilmiyorum farkındamısınız? mutlu kalın.

  • Ona

    Fatih Sever

    24.07.2009 - 02:03

    olsamlar, hayaller olmasa asla bir yerler varamayız. da küçücük şeylerde ,elle tutulur mutluluğu ve huzuru bulmak mümkün. yeterki , gören gözlerle bakalım çok hoş olmuş şiiriniz yüreğinize sağlık. kaleminiz daim olsun.

  • ben istanbulluyum ama istanbulu anlatmak zor kifayetsiz kelimeler,sadece ve sadece yaşanır. istersen yaşarken cenneti yakalarsın, istersen cehennem azabında yanarsın. istanbulşey öyle bir şehir. her şey senin yaşadıklarınla alakalı. ama şiiriniz güelllllll yüreğinize sağlık.

  • ne çok şey düşündürmüş siz güneş tutulması ki, kaleminizden adeta akmış su misali hüzünbaz melankolik hisleriniz, ama bana göre harika olmuş.yüreğinize sağlık . kaleminiz daim olsun.

  • çok içten çok sıcak dökülmüş kaleminizden bu mısralar tebrikler . vakti zamanı yok ölümün kim ölmek isterki tüm güzellikleri ve sevileri arkasında bırakarak.yeterki ölmeyi,. becerecek kadar yürekli olalım.yüreğinize sağlık kaleminiz daim olsun.

  • Eskisi Gibi

    Mahmut Özkan

    22.07.2009 - 00:40

    ben serbest vezin sevmeme rağmen şiirinizin içeriği gibi üslubunuda beğendim.yüreğinize sağlık kaleminiz daim olsun.

  • Eğer İstersen

    Mahmut Özkan

    22.07.2009 - 00:36

    uyumlu güzel bir şiir olmuş.şiirin içeriğindeki anlam bana yanlış gelsede güzeldi. kaleminize sağlık.

  • Yaşamak Lazım

    Suat Uğurlu

    22.07.2009 - 00:16

    bu nasıl uslup, nasıl bir anlatım, insanın geriye dönüp aşık olası gelir.çok içten dilemişiniz hayalde olsa yaşanası bir anlam dizesi olmuş. yüreğine sağlık. kalemin daim olsun.

  • Seni Sevmek

    Osman Doğan

    21.07.2009 - 00:37

    kırılmakta dökülmekte ,acıda, tatlıda bazan yitirmek ve yitirilmakte her şey mübah sevgide.ama sevmek hep var yüreklerde. çok güzel dizelemişsiniz sevgiyi yüreğinize sağlık kaleminiz daim olsun.

  • Sen varsın

    İbrahim Yılmaz

    20.07.2009 - 23:45

    çok güzel. sade anlaşılabilir çok güzel dizelnmiş sevginiz . harika . yüreğinize sağlık kaleminiz daim olsun.

  • Mülteci

    Ünal Akbulut

    20.07.2009 - 23:27

    sıcacık bir sevgi ve özleyişin armonisi olmuş. çok güzel çizilmiş hasretin içindeki resim gibi yüreğinize sağlık . kaleminiz daim olsun.

  • Geceler III

    Ersoy Oktay

    20.07.2009 - 23:13

    yaşanan her şeyde hüzün var . en çokta bu kabullenişler beni şaşırtıyor.her şeye rağmen hayatı sevdiğinizi gösteriyor yüreğinize sağlık.tüm kargaşalarda sevginiz daim olsun.

Toplam 89 mesaj bulundu