kimse kimseyi beklemez burakcım.bunun için şiir yazmaya değmez.boş sevdalar yüreklerde büyür sevdayı çeken değil görenler büyütür .aşk ne kadar büyük olursa dilden dile dolaşır leyla olur mecnun olur ferhat olur şirin olur,senin bir şey söylemene gerek kalmaz.
çok derinden etkilendim.çaresizliğin verdiği acıyı insanın suratına şamar gibi indiriyor.ellerimizi yukarı kaldırıp dua etmekten başka çaremizin kalmadığını acı bir şekilde bize hatırlatıyor.bütün çocuklar Hümeyra, ya onların anneleri?
Bekle Beni
Burak Demirkol
22.04.2005 - 14:42kimse kimseyi beklemez burakcım.bunun için şiir yazmaya değmez.boş sevdalar yüreklerde büyür sevdayı çeken değil görenler büyütür .aşk ne kadar büyük olursa dilden dile dolaşır leyla olur mecnun olur ferhat olur şirin olur,senin bir şey söylemene gerek kalmaz.
Hümeyra
Mustafa İslamoğlu
22.02.2005 - 08:49çok derinden etkilendim.çaresizliğin verdiği acıyı insanın suratına şamar gibi indiriyor.ellerimizi yukarı kaldırıp dua etmekten başka çaremizin kalmadığını acı bir şekilde bize hatırlatıyor.bütün çocuklar Hümeyra, ya onların anneleri?
Toplam 2 mesaj bulundu