Neden sakinleşemiyorum acaba. Randevu alıp gelsem birkaç antipsikotik başlar mıydı. Büyüler her zaman iyi sonuçlanmıyor. İnsanlar bilmedikleri işlere el atmamalı.
Reklem için yapmayacağı yok. Herkes tanıyordur sanırım şairi! ! ! ! ! Ablamın şair sayesinde kaybolan birkaç yılının şiirini kendisine yazmak isterdim ama iletişim yolları kapalı. Şiir güzel ama şair hakkında fikrimi sormuşsunuz. Söylemek istedim.
Suna Tanaltay
24.10.2005 - 21:12Neden sakinleşemiyorum acaba. Randevu alıp gelsem birkaç antipsikotik başlar mıydı. Büyüler her zaman iyi sonuçlanmıyor. İnsanlar bilmedikleri işlere el atmamalı.
Suna Tanaltay
24.10.2005 - 20:53Reklem için yapmayacağı yok. Herkes tanıyordur sanırım şairi! ! ! ! ! Ablamın şair sayesinde kaybolan birkaç yılının şiirini kendisine yazmak isterdim ama iletişim yolları kapalı. Şiir güzel ama şair hakkında fikrimi sormuşsunuz. Söylemek istedim.
Toplam 2 mesaj bulundu