Yanlış yerde, yanlış zamanda bulunuş; yanlış fikirleri savunmuş bir insan. Her nekadar fikirlerini benimsemesemde. Bence iki ilmikle aslıp 50 dakika can çekişmesi çok kötü.
Bence bu adam büyük işler yapmış bir adam. Belki bazıları için kötü ama sonuçta büyük. Kaç liderin halkı onu 'yarı tanrı' olarak nitelendirmiş. Kimse Hitlerin dahiliğini inkar edemez.
Kamikaze Japoncada Tanrısal rüzgar veya ölümle gelen onur anlamına gelir. Bu teknik ilk olarak albay Tankata tarafından kullanılmıştır. Kişinin bir misyon uğruna, hedefi yok edecek bir saldırı yaparak ölmesine denir.(örneğin uçağın bir hedefe çarparak patlaması) .
deniz gezmiş
26.11.2004 - 22:30Yanlış yerde, yanlış zamanda bulunuş; yanlış fikirleri savunmuş bir insan. Her nekadar fikirlerini benimsemesemde. Bence iki ilmikle aslıp 50 dakika can çekişmesi çok kötü.
adolf hitler
26.11.2004 - 22:25Bence bu adam büyük işler yapmış bir adam. Belki bazıları için kötü ama sonuçta büyük. Kaç liderin halkı onu 'yarı tanrı' olarak nitelendirmiş. Kimse Hitlerin dahiliğini inkar edemez.
kamikaze
26.11.2004 - 22:11Kamikaze Japoncada Tanrısal rüzgar veya ölümle gelen onur anlamına gelir. Bu teknik ilk olarak albay Tankata tarafından kullanılmıştır. Kişinin bir misyon uğruna, hedefi yok edecek bir saldırı yaparak ölmesine denir.(örneğin uçağın bir hedefe çarparak patlaması) .
Toplam 3 mesaj bulundu