(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
3
-
1
-
2
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
2
-
1
-
3
-
3
-
1
-
3
-
2
-
1
-
1
ister hapisaneme, ister hastaneme gel,
gözlerin gözlerin gözlerin hep güneşte,
şu Mayıs ayı sonlarında öyledir işte
Antalya tarafında ekinler seher vakti.
Tuğrul Tanyol, 1953'de İstanbul’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nü bitirdi. Marmara ve Yeditepe Üniversitelerinde öğretim görevlisi olarak çalıştı. İlk şiiri 1970'de Yeni İnsan dergisinde yayımlandı. Üç Çiçek ve Poetika dergilerini arkadaşlarıyla çıkardı. Şiirlerinin yanı sıra şiir üzerine yazılarıyla da dikkati çeker. 80'li yıllar şairlerindendir. İmgeci, lirik, bireye önem veren bir şiir anlayışı vardır.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!