.
..........Sevgili Dostlarım,
Türkiye'de hiç bir kurum amacına uygun olarak kullanılmıyor.Türkiye ülkesi müthiş zenginlik kaynağı, bu bir.Sömürme gücü olan ülkelerle sömürülenler arasında bir stratejik coğrafya, iki.Üçüncüsü Türkiye Mustafa Kemal'in koyduğu çizgiyi götüremediği için (1938 Mustafa Kemal'in ölümünden sonra) Sömürülecek ülkelerle sömürülen ülkeler arasında bir araç olarak kalmıştır. Bunun sebebi Mustafa Kemal olunamamadır.Yani ne İsmet Paşa ne de diğerleri ne de bizim Mustafa Kemal den sonraki Türk toplumu Mustafa Kemal olamamıştır.Mustafa Kemal olmak demek ne demek? Bilimsel yaşamak,bir birey diğer bireyin(hem maddi hem de manevi kölesi) olmamak.Milletlerin de biri diğerine hem maddi hem de manevi köle olmaması.Başta Türk ordusu olmak üzere bütün kurumlar asıl işlerini bırakıp yan işlerle uğraştırılmıştır.Osmanlı'dan beri bizim toplumumuz hep sinsi emperyalist ülkelere; hem bilinç hem yeraltı,yerüstü sömürüsüyle Dahili ve harici bedhahlara hizmet ettirilmiştir.Nasıl ki Peygamberimiz zamanında Asr-ı saadetten bahsedilir:Bu cumhuriyet döneminde de Asr-ı Mustafa Kemal dönemi yaşanmıştır.Sonra gene iç ve dış sömürgecilere teslim etmiştir.
Türk ordusu dünyadaki hiç bir orduya benzemez.Türk ordusu Osmanlı zamanında o kadar acılar yaşadı ki kendi içinde cephede öldürülen (Yahudi, Ermeni; Ecnebi) dışındaki Türk,Kürt,Çerkez vs. Bilimden asla ayrılmaz. İkinci Mahmut döneminde ordunun bilimselleşmesi başlamıştır.Osmanlı zihniyeti şu idi.Saldır! Saldırırsan,savaşırsan Osmanlı ailesi ilelebet var olacaktır.Bu Osmanlı ailesinin var olması niçin şiar edilmiştir.36 padişah
ın hep cariyelerle zevk-ü sefada yaşaması için mi? Onu bilemem pek.
Bildiğim tek şey içeride Türk,Kürt,Çerkez..güçlendikçe azıcık kanlandıkça sür cepheye.Yahudi,Ermeni,Ecnebi bu ülkede misafir(Padişahların dayılarının çocukları ya.) Askere alınmazlar. Ekonomi onlarda.Ama misafir.Osmanlı istediği zaman vurur kafasına, malını alır; Osmanlı'nın düşmanı Türk ırkı olmuştur.Osmanlı biliyordu ki beni Türk yıkar.Bütün
topraklar padişahındı.Halkın bir şeyi yoktu.Bütün devlet memurları hemen hemen Yahudi,Ermeni,Ecnebi.Niye onlar misafir,dayı çocuğu her dediğini yaptırır.Canını sıkarsa da denize dökerdi.Osmanlı Türk'ün canlanmasını istememiştir:Türk'ün dilinide,düşünce sistemini dumura uğratmıştır.Kolay değil 624 yıl, Türksün Türkçe2n den uzaksın.Devlet kapısına gidyorsun işlerini halledemiyorsun.Çünkü ne idüğü anlaşılmayan, topluma hizmet etmeyen,halkın işini halledemeyen padişahla halkın arasında bir mani olan 'Osmanlıca'Bu Osmanlıca'yı savunanlar bir demiyorlar ki'Bu Osmanlıca'ya neden ihtiyaç duyulmuştur..Halk bu dille hayal kuramadı, tartışamadı, yazamadı, icat yapamadı.Kendi dilimiz olsa okuyacaksın, bilimle ilgileneceksin afacan sağ beynin üretmesi için bireyin yüreklendiril mesi,hayallerinin olması,özgür olması hele karnının doyması gerekir.Halk kişiliğini bulamıyor, icat yapamıyordu.Çünkü dil yok.Bugün batılı ülkeler sanayi devrimini dilinin kökleşmesi sayesinde yapmıştır.Bir ingilizcede 300-400 bin sözcük var.Bütün dünyayı etkisi altına alıyor.Biz 624 yıl dilimizden,alfabemizden uzak kalmasaydık İslam dininin de doğruluk ve hak kavramıyla görün neler yapacaktık.En önemlisi Mustafa Kemal'in de insan sevgisi ve barışçıllığı tüm dünyaya mutluluk getirecekti.Ama Osmanlı kendi ırkını, dilini inkar etmiş. Aşiret kafasıyla ırk içinden ırk çıkarmaya çalışmıştır. Yüzüne gözüne bulaştırmıştır. Suni bir dil:Osmanlıca.Osmanlı diye bir ırk mı var da dili olsun.(Keşke madem Arap harflerini kullanıyorlardı Arapça-Osmanlıca-Farsça karışımı değil de Arapça olsaydı.Hiç olmazsa insanlar Kur'an ı okur da dinlerini öğrenirlerdi.Bugünkü yanlış din anlayışı olmazdı.Hiç olmazsa o faydası olurdu.Ama yaparmıydı padişahlar.Onlar kendi ailelerini yücelttiler hep.İşte bu Osmanlı sun -i dili bu milleti ezdirmiştir.Kime? padişaha,yağcı yalaka Yahudi,Ermeni,Rum, Ecnebi azınlıklara...
Osmanlı zamanında ekonomiyi bu misafirler elde tutuyordu.Osmanlı'da okul yoktu Türk'e,bu gözü açık misafirlerin Avrupai okulları vardı.İbrahim Müteferri ka ilk matbaayı getirmiştir.İlk Yahudi gazetesi baslıcak diye.İbrahim Müteferrika 'nın asıl adı Yahudi adıdır. Türk okusun, aydınlansın diye matbaayı getirmemiştir.Ellerinde ekonomi var.Hangi ekonomi eğitimsiz ve basınsız matematiksiz yürür.Mustafa Kemal cumhuriyet döneminde bütün bu azınlık okullarını kapattı.Türbeleri,tekkeleri,zaviyeleri kapatırken bu okulları ve Ruhban yetiştiren Fener patrikliğini de kapattı.Osmanlı zamanın da ülkenin kaymağını yiyen müslümanlığı tersinden anlayan çöreklenen din adamları ile bu azınlıkların Mustafa Kemal ile görülecek hesabı vardır.İşte bunun rövanşı alınmaya çalışılıyor.Mustafa Kemal semboldür.'Asıl Türk'ün' eline ülkesi geçmiştir.Asr-ı Mustafa Kemal dönemi kısa sürmüştür.3300 km demiryolu,uçak ve otomobil, müthiş eğitim daha bugüne gelmiş dün AKP'nin sattığı fabrikalar hepsi, hepsi Mustafa Kemal 'indi.Hani Menderes'in yaptığı fabrikalar var mı, satıp para kazandığımız.?
...........Ben Vahdettin'den sonra kalan Osmanlı hanedan ailesini burada şükranla anıyorum..Onlar hiç bir zaman düşmanlık etmediler bu ülkeye.
Bu ülkeye düşmanlık eden padişah gittikten sonra,bal kaymak yiyen toplum sömürücüsü kişiler.Hanedan gitti ama onlar vardı.Onlar evlatlarını Asr-ı Mustafa Kemal dönemini baltalamak için yetiştirdiler.(Çünkü zevk'ü sefalarına son verilmişti.
...........Türk eğitim sistemi,ekonomisi,hele ordusu durmadan uğraştırılıyor.
Bu, rövanş almak isteyen iç koalisyon hep emperyalistlerden yardım alır.Şu
anki hükümeti Amerika ve AB desteklemezse onların bu ülkede bir milyona yakın misyonerleri basını,medyası olmasa nasıl kazancaktı bu hükümet. Erbakan yaşlandı onun misyonu tamamlandı.Eskiyi at, yeniye bak.Bunu da zamanı gelince deliğe süpür.Demirel,son dönemde Ecevit az mı onlar hizmet ettiler sonra deliğe süpürüldüler..(Ne iğrenç bir deyim.) Şanlı Türk ordusu bu işbirlikçilerin kafasına tokmakla vuruyor:Orduyu uğraştırıyorlar.
Yoruyorlar.Bu yerli işbirlikçilerle sinsi azınlıklar ve emperyalis ülkeler koalisyonu, orduyla uğraşıyor:Şeyh Said-i çıkarıyor karşısına,Dev-Genç i çıkarıyor karşısına,PKK yı çıkarıyor karşısına,türbanı çıkarıyor karşısına,İmam Hatip i ve Kur an kurslarını çıkarıyor karşısına(Bana göre bu Kur'an kursları ile İmam-hatipler üzüm yemek için değil bağcı dövmek için kullanılıyor.Yoksa ki ben din eğitimine karşı değilim.Kur'an'ın Türkçesinden okunup anlaşılması, bu müslümanların hakkı.Ben Arapçasından orijinalliğinin unutulmasına da karşıyım.Ama bu kadar abartmak,silik, kör bireyler yetiştirmeye hakkı yoktur bu kurumların) Evet ordunun karşısına Fethullah Gülen, Cemalettin Kaplan,Erbakan, şimdiki Demokrat Türkiye Partisi.Hani bu Lunaparklarda bir oyun var tokmaklı oyun,birine vuruyorsun öbürü çıkıyor.Diğerine vuruyorsun öbürü.Yorulana kadar vuruyorsun,yorulunca bırakıyorsun.Hah işte dışarıdan emperyalistler, içeriden Osmanlı'dan kalan hazmedemeyenler; Yahudi,Ermeni,Rum; Ecnebiler...Veryansın Cumhuriyet ve Ordumuzla kavga ediyorlar.İçlerine oturdu boğuyor Cumhuriyet,bilim Türk'ün azcık karın doyurması cephelerde evlatlarının ölmemesi, yavaş yavaş ekonomiye girmesi onları boğuyor.Ben Kürt kardeşlerime sesleniyorum.
Bu kışkırtmalar dış desteklidir.Lütfen lütfen bu dediğim Türk düşmanlarına uymayın.Sizler Türk sayısından azdınız.Atatürk son döneminde İsmet Paşa' ya saydırttı.17-18 milyona karşılık 1 milyondan az Kürt. Size Kürt milliyetçiliği aşıladılar.Çoğalttılar sizi.Siz çoğaldınız da (sun -i olarak) mutlu mu oldunuz.Okul yok,yol yok,su yok yoklar çok, yetişmiyor.Bakın Güneydoğu daki ağalar İsmet paşayı, Menders kanalıyla engelledi.Toprak dağıtacaktı İsmet Paşa size.Marabalıktan,aşiret zulmünden kurtulup birey olacaktınız. Gaza gelmeyin.Bu ülke hepimizin.İçimizdeki yaramaz çocukları ıslah edelim..Onlar dinci görünürler,onlar Kürt milliyetçisi görünürler.Bakın size bir şey diyeyim:Ben her ırktan olan kişinin kendi dilini yaşaması,yazması okumasından yanayım.Ben Türk'üm ben de tam 624 yıl dilime hasret kaldım.Alfabem unutturuldu.Sen de aynı akıbettesin.Eğer İngiltere Şeyh Said'i gaza getirmeseydi, kullanmasaydı:Zamanla Cunhuriyet sana hakkını verirdi.Vermezse böyle dağa çıkarak isteme.Her iki taraf ölüyor. Analar, bacılar ağlıyor.Yavrular yetim kalıyor.Bu orduda senin çocukların da var.Aynı sofraya oturuyoruz.Halkı düşünen partilere değil, hep emperyalizme,hizmet edenlere oy verdik. Bakın Kürt kardeşlerimiz siz Kürt milliyetçisi (Kafatası milliyetçisi yani) olursanız biz de çok iyi Türk(ırk) milliyetçisi oluruz.Olunca birbirimizi öldürürüz Siz bizi öldürürseniz, çocuklarımızı dağda öldürürseniz sabrımız taşar sen-ben kavgası olur, yeriz birbirimizi.(Bu gözdağı değildir sakın yanlış anlamayın.Eşyanın tabiatı böyledir.Her şeyin bir dayanma gücü vardır.) Kimi sevindirirsiniz,emperyalistleri.Bakın Irak'ta Atatürk'ün getirdiği ulusal milliyetçilik olsaydı, Irak böyle olmazdı.Irak'ta laiklik olsaydı Mezhep çatışmaları olmazdı.Emperyalistler işbirlikçileriyle bizi 36 kimliğe ayırıp Irak etmeye çalışıyorlar.Biz birlik olalım.Ezilen ülkelere de, bakın Atatürk milliyetçiliği gibi olursanız sinerji oluşturursanız, emperyalistler elinizden alamaz kaynaklarınızı.Sömüremez işgücü, beyin, yeraltı yer üstü kaynakla rınızı.Haydi kardeşlerim bu ülke bizim bizimle el ele, gönül gönüle olun.Mustafa Kemal in çizgisinden ayrılmayalım.
..........Üzülmeyelim ülke olarak.Bilime sarılalım.Kur'an ı,diğer din kitaplarını,tarih kitaplarını yakın tarihi,Kurtuluş Savaşı ve Sarıkamış 'ı anlatan kitapları didik didik okuyalım.Samanın esip savrulması bir o işbirlikçi bir diğer işbirlikçi partilere oy vermeyelim.Toplum olarak dinamik partiler oluşturalım.Bakın girdiniz AK partiye zararlı görüyorsanız o parti yönetimini
diskalifiye edin.Kendiniz elde edin bu ülkenin partisi olsun.Halka hizmet eden parti olsun.Değiştirmeyin adını boş verin.Türkiye tarlasına zararlı otlar olan partiler varsa, bilinçlenin birey olun onları budayın,gübre verin,çapalayın Türkiye partisi yapın:Özbe öz Türkiye partisi.Emperyalist sinsi işbirlikçilerin değil.
........Dostlarım sevgilerle.
Size bir link vereceğim.O linke tıklayarak beynin nasıl çalıştığını,nasıl yararlı hale geleceğini öğrenelim bir.Kalın sağlıcakla canlarım.Bana en uzak fikri olanla en yakın yakın olan.Söz veriyorum.Hep çevremdeki insanlara ve ülke
me hizmet ettim.Arkama dönüyorum çok doğru çalışmışım.Hak yemedim hiç.
Ömrümü eğitime adadım.Çok iyi analiz ettim her şeyi.tam 19 yıl eğitim gördüm.Yaşım 47 iki yıl daha üniversitede okumak istiyorum.Sizler okuyun.
...Yazın iki ayda 15 kitap okudum.Şu an elimde iki kitap,sırada bekleyen onlarca kitap ve Kur'an Kerim'i üçünci defasından okuyorum.Kimse
nin eli ayağı olmayın.Kendiniz olun.Kendi beyninize güvenin.Birey olun.Özgür olun.Bağımsız olun.Sabırlı olun.Sakin olun.Bilime inanın.Bilim denenmiş, yaşanmış olaylardan süzülüp geliyor.Her defasında eski bilgilerinin
kafasını kesen bir üst kurumdur.Kendi kendisini yeniler.Bilimde kibir yoktur.
Kim bilime karşı çıkarsa hüsrana uğrar:yaşamımızı da belirleyen, yön veren siyaset bilimidir.Açın sözlüğü bakın siyasetin iğrenç bir tanımı vardır.Toplum olarak önce siyasetin kutsal tanımını yapmalıyız.Siyaset aştır,ekmektir:Siya
set kutsaldır.Ama bizim toplıumda siyaset konuşma derler.Niye? Sen beni sömüresin diye değil mi uyanık? Yönetim senin elinde, ben cahil kaldıkça sen beni sömür.Rengin bir dinci olur,bir kominist olur.İğrenç tanım üzerin desin değil mi işbirlikçi?
l
.
Not:Ben Cumhuriyet Gazetesine sitem ediyorum.Orada bir misyon,yer işgal ediyor.El alem bedava sabahları bisikletle gazetesini dağıtırken diğer gazetler halkın eline geçmesin diye, para ile alınıp Cumhuriyet Gazetesi diskalifiye edilirken siz ille okunmamak için uğraşıyorsunuz.İnternette bile okunmuyorsunuz.Sizden şüpheleniyorum.İkinci Cumhuriyetçi dolabilirsiniz. Size defalarca yazdım, mail attım.Lütfen yaygınlaşın, okunun.Bundan sonra da diyorum bu halk gazetesini üretir.Kapısına kilit vurun gitsin, işbirlikçi olun.Böyle sinsi işbirlikçi olacağınıza açık işbirlikçi olun.Yeter artık.Uğur Mumcu gibi devletini,milletini seven insanı da okunmadığınız, güçlenme diğiniz için yedirttiniz.Tabanda halk olmazsa siz çemberde daralırsınız. Ayağınızın altından halı giderse ne yaparsanız? Ha.. işbirlikçiyseniz lütfen mert olun.İşbirlikjçilere hizmet edin.Biz halis muhlis gazetemizi üretiriz.Millet olarak.
LİNK VERİYORUM:http://internettv.meb.gov.tr/dersler.asp? NO2=G2007_1&NO=657&KOD=1
Delta S X
16.10.2007
Kayıt Tarihi : 16.10.2007 11:07:00





© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.
Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!