Fatih'in İstanbul'u fethi güzelde fetihten sonra İstanbul'u tekrar düşmana direnmeden teslim eden Vahdettin neyin oluyor senin?
Eğer tarihin en iyi tarafından kendine yontacaksanız en doğru örnek Atatürk'tür. Atatürk neden kinin oluyor senin?
Atatürk ve silah arkadaşları sadece İstanbul'u değil Anadolu'nun ve Türk ulusunun özgürlüğünü, makus tarihini değiştirerek emperyalizmi ilk yenen ulus ve komutandı. Atatürk neden kinin oluyor senin?
Osmanlı misyoner monarşi ile bitti son sultan Vahdettin haçlıya hicret edip gitti. Osmanlı'ya ve monarşik oligarşiye özenenler son çeyrek yüzyılda memleketi yeniden mahvetti.
Cumhuriyet ile egemenlik sultandan alınıp kayıtsız şartsız ulusa verildi. Kula kul olmaya alışkın olanlar ulus olmaya düşman olup gerildi!
Bugün adını bir türlü koyamadığınız bu kadar yetki bir kişiye neden geri verildi?
Önder Karaçay
Kayıt Tarihi : 17.12.2018 13:37:00
Şiiri Değerlendir
© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.




TÜM YORUMLAR (1)