(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
İstatistik verisi yok
sırt çantalı bir duman gibibir melekle çarpışan kelebeğin kanadından dökülen toz
bir çağlayanda sürüklenen bir dal parçası gibi
istemediğimiz yerlere giderse aşkımız sevgilim yalnızca kanatlarına güven
kendi yarattığımız boşluğun ucunda sıkı sıkı tuttuğumuz bir kapı koludur yaşam
ve aşk, en derin kuyumuza düşen keman yürüdüğümüz yollar daralırken
1952 Yılı Buldan/DENİZLİ doğumluyum. Aydın Sağlık Okulu mezunu ebe-hemşireyim. İzmir Atatürk Devlet Hastahanesinden 1994 yılında emekli oldum 2 çocuk annesiyim. Çocukluğumdan bu yana şiirle iç içeyim, yazıyorum ve Allah izin verirse yazmaya devam edeceğim




-
Hacer Özmen
Tüm YorumlarMerhaba Şükran hanım, oğlum urla'nın kurtuluşu nedeni ile yapılan törende, Kurtuluş savaşında şiirinizi okudu.Hayatimda bu kadar güzel bir bırakan bir şiir olamaz .Herkes tarafindan çok begenildi.Ellerinizden öpüyorum .Kaleminize sağlık, hep yazın, hep var olun inşallah ??