(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
Bütün sabahları üşüdüğüm
Bütün gördüğüm senli günlerim, onlar da gitsin
İçimde bir şarkı
Gözümde bir ışık kalmıştı herşeye inat
Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin
7 temmuz 1975 yılında Ağrı nın Doğubeyazıt ilçesine bağlı zengezur köyünde doğdum.ilk öğrenimini doğup büyüdü- ğüm köyde,orta ve lise öğrenimini Doğubeyazıt lisesinde tamamladım 4 haziran 1995 den beri Balıkesir ili Edremit ilçesi Akçay beldesinde yaşamaktayım. ''Aslı Kalıyor'' ve ''Sana Bir Memleket Kadar Hasretim'' isimlerinde iki şiir kitabım bulunmaktadır.




-
Mehmet Fatih Yıldız
Tüm Yorumlaryüreğine sağlık büyük insan.ne de güzel dokunmuşsun gönül teline..varol nurol pirol baki selamlar...