Karalamalar 91 - Şehitler Günü

Recep Akıl
905

ŞİİR


4

TAKİPÇİ

Karalamalar 91 - Şehitler Günü

Bu gün 18 Mart. Tarihin daha önce hiç görmediği bir kahramanlık ve fedakârlık destanının yazıldığı günün, bu destanı yazanların bize canları pahasına hediye ettikleri zaferin, ”Çanakkale Geçilmez” haykırışının yedi düvel ordularının suratında patladığı o muhteşem şamarın atılışının yıl dönümü.

Bu mübarek milletin has evlatlarının civanmertlerinin, annelerin ciğerparelerinin vatan için gözlerini dahi kırpmadan tereddütsüz göğsünü siper ederek ölümlerin en güzelini tattığı, makamların en yücesini kazandığı o zaferlerin şahikasının, Çanakkale Zaferi’nin ve aynı zamanda gelmiş geçmiş bütün şehitlerimize ithaf edilmiş olan günün,"Şehitler Günü" nün yıldönümü. Zaferimiz kutlu olsun.

Dün Çanakkale’de, İnönü’nde, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Kore’de, Kıbrıs’ta bugün Güneydoğu’da bu vatan uğruna gencecik yüreklerini ortaya koyarak şahadet şerbetini içen asil milletimizin bu güzide evlatlarına Allah’tan (c.c.) rahmet diliyorum. Rabbim bu vatan için en değerli şeyini; hayatını feda eden kahramanlarımızın mekânlarını Cennet eder inşallah

Ne mutlu bizlere ki böylesi kahramanlara sahibiz.18.04. 2009

Recep Akıl
Kayıt Tarihi : 4.4.2016 01:48:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Hikayesi:


*- Tabi ki 15 Temmuz şehitlerimizi unutmadık. unutmayacağız. Onları da rahmet ve minnetle anıyoruz. Mekânları Cennet olsun. Amin.

Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.

Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!

Recep Akıl