(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
İki gözüm pınar oldu gel gayrı.
Elim değse akan sular tutuşur
İçim dışım yanar oldu gel gayrı.
Ayların sırtında yıllar taşındı,
1959 senesinde üsküpte Dünyaya gelip üç ay sonra İstanbula yerleşmişim. Yüksek öğrenim.... İDMMA-elektrik mühendisliği İTÜ kimya mühendisliği STANTON SCHOOL-England Evliyim bir kızım var İstanbul-Bakırköy de yaşıyorum. İstanbul'u çok seviyorum
Yüreğine diline sağlık abicim; dün seni tanımak nasip oldu bu gün mesaj yazmak. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.