Zaman herkese
Aynı fırsatı verir
Zaman geçmez
Zamanın içinden
Geçen biziz
Zaman kendini tekrar eder
Kötülük bir oluşum
İyilikte öyle
İnsanın kendisine karşı bir uğraşın sonucu her iki sonuçta
Her iki olguda yaşamda sonuçlar üretir
Kötülüğün sonuçları nasıl anılır
İpe un serme siyasetinin ve siyaset+sermaye destekli ipe un serme medyasının kendilerini kullananlar ile birlikte nasıl işlevsiz hale geldiklerini görüyorsunuz değil mi?
İbretin maddi delillerinden biri de budur.
Gök Tanrı kilit etti zulmü.
KAMULAŞTIRMA KARARI ALIN DÜŞMAN MAHŞER TUFANINDA CANLI ÖLÜ OLARAK ÖLDÜĞÜNÜ ANLASIN.
Kendini Osmanlı torunu diye söyleyenlere ne kadar Osmanlı olup olmadıklarını hatırlatacak biraz ders verelim.
Onlar gerçi keşke Yunan kazansaydı diyen tarihçiden yana Osmanlı oldukları için bunu ne kadar anlarlar bilemem.
Parasız siyaset yapamıyorlar
Para ise siyaseti ihanete götürüyor
Para ve güce hükmeden irade
Atatürk yok şimdi
Başka çaresi yok
İçimizden tekrar çıkaracağız
İnsan;
Unutan ve unutulmaya mahkum olan bir varlıktır.
Kendini okuması bu sebeple engellendi..
Kendini okumayan yaşamı nasıl okuyabilir ki!
Varlığını çalan hırsızlar nasıl istiyorlarsa öyle hatırlatıyordu insanı insana!
Kadim kök geldi çalıntı niyeti okudu insanı unutan olmaktan uyandırdı, hırsızları utandırdı.
Yeryüzünde tüm uluslar ve kültürlere ait bilgileri topluyor ve saklıyorlar.
Sonra yerli işbirlikçileri aracılığıyla ulus tarih ve kültür bilincini yok etmeye, kafa karışıklığı üreterek ulusu birbirine düşürmek için fitne ve bozgunculuk üreterek kuklacı olduklarını gizliyor kuklaları kullanıyorlar.
İnsanlığın atası kim konusunda din üzerinden yeni tuzağı dayatmak için Sümer uygarlığına ait bilgileri Irak savaşı sonrası çalarak değişen döngü sonrası yeniden dijital varlıklar tehdidini yapay zeka ile sahaya sürerek yeni dünya düzenini yine küresel çete yararına kurma oyununu oynuyorlar.
Anadolu ve Türk kozmik devrim bu niyeti bozguna uğratmak için büyük bir hazırlık ve evrensel destekli geldi.
Yeryüzünde doğuda ve batıda ki telaşın sebebi Türklerin 1938 sonrası Anadolu da gördüğü zulüm sonrası kendi coğrafyasında Türk Birliğini kurmasını engellemek istiyorlar.
Bunu açık açık dile getirmiş olmaları Türk ulusunun kararlılığını yurttaş birliği beraberliği ve bütünlüğü ile zirveye taşıyacak.
Aydaa buda nereden çıktı demeyin. Uyuduğunuz için farkında değilsiniz.
Araçlar amaca ulaşmak için üretilir.
Din hangi amaca yönelik üretilir?
Yıl 1928 Mısır'da Müslüman kardeşler adı altında bir dinci ideoloji örgüt kurar.
Ortadoğu ve çevresi ihanet topraklarıdır. İnsanlığa zulüm eden bütün çabalar dünyaya bu topraklardan dinler veya ideolojiler aracılığıyla yayılmıştır.
Müslüman kardeşler adı altında dinci ideolojinin amaçlarını ve ilişkilerini tam zamanı geldiği için anlatmaya çalışacağım.
Düşmanın silahı ve maddi gücü çok olabilir önemli olan o silahı imha edecek usa sahip olmaktır.
İlim ilin bilmektir, ilim kendin bilmektir.
Müspet değilse ilim bir musibettir.
Yunus Emre gönül deresinden güne mesaj var.




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!