Hem radar üretip satan hem de radara yakalanmayan silah üreterek tehdit ve taviz isteyen doğal kaynak talanı hırsızı haçlı barbar batının bir hilesiydi. Kendisinin hakkından daha iyisini yapan düşmanlığı ürtende bu anlayıştı.
Silah üretmek düşman üretti, düşmanlık ise savaş.
Dincilik bölücü kincilik üretti doğal kaynak talanı yapmak isteyen haçlı barbar batıya hizmet etti.
Siyasete alet edilen her misyoner inanç insanı ilk nefes almaya başladığı ve son nefesini verdiği güne kadar sömürmek için iki yakasına yapışır ve bırakmaz. Toplumlar yaygın misyoner inançlar ile sömürge olur ve zulüm yaşar. Temiz duyunc dinlerinin bu misyoner faaliyetler dolayısıyla yaşamda yeri bilinçli insan sayısı ve savunucusu kadar hakikati bilinir. Yaratan ile yaratılan arasına birilerinin girdiği her din siyasete alet olmuş misyoner bir niyetin ürünüdür. Yaratan yeryüzünde kimseyi kendisi adına bir gölgeye dönüştürmez. Yaratıcı gölge oluşturmaz. Gölge karanlık bir kötülüktür ve beşeri misyoner niyetlerin ürettiği bir zulümdür. Misyoner dinciliğin tek amacı ganimet ele geçirmektir. Ekonomisi talan edilen her ülke ve toplumun dinin siyasete alet edildiği toplumlar da yaşanmış olması tesadüf değildir. İnancın temiz duyunc içinde yaşanması özgür insanın kendi iradesi ile yaşaması gerektiğini bir tek laiklik devrimi savunur.
▪️Önder Karaçay ▪️
Köy enstitülerini kapatarak feodal sömürü düzenine biat ve itaat eden siyasetin arka bahçesi fanatik köleler yetiştiren okul ve öğretmen düzeni kurdular.
Eğitim ve öğretimi ticarileştirerek öğrenci müşteri, öğretmen ticaretin ortağı oldu.
Vakıf ve holding üniversiteleri aracılığıyla soyguna profesyonel işbirlikçi yetiştirdiler.
Bilim öğreten üniversiteler farklı mı? En iyi üniversiteleri bitirmiş olsalar bile bilgilerini genel yararı yok eden şahsı çıkara satan işbirlikçiler çoğalttılar.
Yerli işbirlikçi ve küresel cemaatlerin holdingleri özelleştirme talanı ile ekonomiyi soyup soğana çevirdiler.
Anayasa değişikliği ulus devleti parçalamak ve monarşik oligarşi hanedan düzeni ile de sarayda soygun yararına şer imparatorluğunu kurmak istiyorlar.
Bebek katili bir teröristi karın ağrısı gizli bir niyeti dayatmak adına siyasi muhatap yapmak için bir araya gelen siyasiler, ekonomi özelleştirme talanı sonrası komada olduğu halde sermaye soygununu durdurmaya yönelik kolektif akıl ile yapısal sorunlara karşı ekonomide devrim yapacak kararları almak yerine kutuplaşma yoluyla bölünüyor yetkiyi sermaye soygunu yararına kapma kavgası içine giriyorlar ise ortada bir ikiyüzlü aldatmaca yaşanıyor demektir. Türk ulusu siyasette ki bu ikiyüzlü zokayı bundan sonra yutmaz. Türk ulusunu dün satanlar bugün aynı kişilerle farklı bir siyasi kılık değiştirerek karşımıza çıkmış olsalar bile yine satarlar. Satmayacaklarını yönetim zulmü ve ekonomide ki soyguna çözüm küresel soygun yararına yeni sayfa açmadan yapsınlar da görelim.
▪️Önder Karaçay ▪️
Siyaset yargıyı sopa olarak kullanarak iğrendirmeye başladı, sermaye soygunu ve tek yetki kendi düzenleri devam etsin diye yurttaşı yaşamdan soğuttular.
Tüm yetkinin tek bir kişiye teslim edildiği ülke de kimse hukuktan ve adaletten bahsedemez.
Sarayda pişen her karar Türk ulusunu meclisinde ve yargı kararları ile tuzağa düşürüyor. Türk ulusunun gücünü Türk ulusuna karşı hukuksuz kullanmak büyük bir suçtur.
Bulduğunuz şahsi çıkarınızdır.
Bir kaç örnek vermek isterim. Biri iktidardan biri muhalefetten olsun ki ahlaki yozlaşma ve çürüme tam karşılık bulsun.
Yüzleşme yapmadan etik ahlakı başka türlü yaşama taşımak mümkün değildir.
Endüstriyel spor adı altında sporcu transferi insan ticareti suçunu aleni işleniyordu. Siyasette akçeli ve kirli ilişkiler ağı karşı tarafa adamlarını yerleştir sonra gücü ele geçir ve destek verenleri sat ve sattır siyaseti transfer ile ahlak yoksunu anlayış başka bir boyut kazandı. Örgütlü kötülüğün tümünü partileri, ideolojileri, holdingleri ile birlikte tarihin çöplüğüne atacak olan kozmik devrim işte bu yozlaşmış ahlaksızlığı etik ahlak anlayışı içinde yurttaş uyanışı bilinci devrim ahlakı yok edecek. Bir müddet sonra hiçbir siyasi parti ve siyasetçi al birini vur ötekine benzeri istenmeyenler olarak dımdızlak ortada kalacaklar. Türk ulusunun us ve duyuncu ile alay etmiş olmanın ağır bir bedeli soyguncu sermaye sınıfı, soygunu sermaye yararına yöneten siyaset sınıfı ve soygunu meşru hale getiren dinci ruhban sınıfına ele geçirildiği Türk ulusuna gücü Türk ulusunun aleyhine kullandıkları için devrimle büyük bir fatura hukuk ve adalet içinde çıkacak.
▪️Önder Karaçay ▪️
Siyasetin tarikat ve cemaatleri koruma amacı Cumhuriyet devrimlerine karşı ortaklığı ifade eder.
Paralel yapı bir cemaatin devleti ele geçirme çabasına son çeyrek yüzyılda tarikat ve cemaatler ile iş tutan bir devlet temsili yaşadık ve bu cemaatin sermaye ve siyaset ortaklığı ayağına dokunmadıkları halde halkın tepkisi yetersiz kalınca bu tür tehditler ile daha çok muhatap olmaya başladı bu toplum.
Bir tarikat ve cemaatin yöneticisi terör örgütü olarak hukuk önünde hesap vermesi için masak destekli bir operasyon yapılıyor. Sonra adalet bakanı bu operasyon tarikat ve cemaatlere yönelik değil diyor. Böyle bir şey olabilir mi?
İnşaat şirkine karşılıksız para basarak borçlandırma yetkisi verilmesi büyük bir felaket üretir.
Evim finans adı altında karşılıksız para basma tefeciliğin bankalardan farkı nedir?
Faizsiz bankacılık demek bu değildir. Faizsiz bankacılık karşılığı olan maddi değerleri saklama ve takas sistemidir. Faizsiz bankacılık satın alma gücü ticareti ve karşılıksız para basarak siyasi tefeciliği güç yapmak demek değildir. İnsanları çaresiz bırakıp o çaresizliği sömürmek tefeciliktir. Tefeciliği sadece satın alma gücü ticareti olarak görmek bu çağda yanlış olur.
On yıl önce mevcut liberal boyunduruk altında ki bölücü, soyguncu ve misyoner siyaset anlayışının yurttaş etik ahlakı karşısında yerle bir olacağını ilk Mobbing Bank Türk Fırtınası kitabı yazdı.
Bunu tehdit olarak görenler 15 Temmuz da kendilerini ve korumak zorunda oldukları Soyguncu sermayeyi korumak adına tek yetki ile tüm yetkiyi tek bir yerde Türk ulusunun aleyhine topladı.
Sonun başlangıcı bu oldu. Anadolu şer tufanı kozmik devrim bilinci Türk sevgi gücü ahlakı ile zalimler yarattığını yaşayarak bitecekler dedi.




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!