Tüm kötüler bir araya geldi ve gerçeğin üzerine adeta çullandılar!
Doğru söyleyeni yakında dünyadan kovmaya bile başlar bu kötülük anlayışı.
Asıl niyetleri yeni dünya düzeni ile insanlığı dünyadan kovmak değil miydi?
Bütün yaşamım boyunca, siyaset ve sermaye işbirliğine muhtıra verdiğim kitabım Mobbing Bank Türk Fırtınasını yazma süreci ve sonrasında zulme yaşattıklarımın hepsinin temelini Mustafa Kemal Atatürk'ün,
✓ Gençler; fikir özgürlüğünün en kıymetli timsali siz olacaksınız sözü oluşturur.
Bütün Türk gençliğine de bu sözü kendilerine tüm yaşamları boyunca ilke edinmelerini öneriyorum.
Yaşanan olaylar hakkında geniş zamanlar da düşünerek kesin yargıya varanlar
Düşünme fırsatı verilmediği için sıkışmış dar zamanlarda olayları yaşamak zorunda kalanları suçlar
Suçlayanlar haklı/suçlananlar haksız
Emperyalizmin alt kolu kapitalizmi temsil eden ayrımcılık ile kayrılan kodamanların bir ülke bir toplum veya kurum içinde kurdukları dayatmacı ve dokunulmazlık zırhına güvenerek azgın zalimlik boyutunda tehdide dönüşen yapılara müesses nizam denir.
Anlaşılmasının önünü engellemek için bu tür kelime oyunu oynanır.
Her mahallede bir milyoner üretimi kodamanların olduğunu söyleyemezler.
Kolektif bilinç tecrübesi der ki iyi düşün ki iyi olsun veya iyinin bir parçası olasın.
Niyetinde gizli kötülük taşıyanlar istese bile iyi olmaları mümkün değildir.
Dağdan gelen bağdakini kovmaya kalkarsa bağdan da olur dağdan da.
Muhalefet muhalif olma görevini layıkıyla yerine getirmiş olsaydı biz bugün bu durumda olur muyduk? Tüm muhalefet görevini yapmadığı için yurttaş olarak muhalefet yapıyoruz. Hazine yardımı alıp ulusa ihanet etmektir hakkıyla muhalefet yapmamak. Kendi paramız ile kendi yararımıza siyasi partileri hizmet ettiremiyor isek yazıklar olsun bize. Matruşka gibi 1950'den beri birbirinin içinden çıkan aynı zihniyete ve dayatmalara katlanıyoruz.
Muhalefet demokrasinin değil mevcut iktidarın gizli saklı niyetinin bir değneği gibi muhalefet yapmaktadır.
Bugün ki Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanının vücut dili başka bir şey söylüyor dilinin ne söylediği ise hiç anlaşılmıyor.
Cumhuriyet ve insanlık yolu yeniden bir çare olduğu için tek seçenek olamıyor ise sebebi derin devlet yapısı tarafından organize edilmiş engellere takılmış olması mıdır?
Yoksa kimsenin böyle bir talebi olmadığı için midir?
Ya da bu çareyi görmezden gelerek bertaraf etmiş olmak adına olmadık hileli ve yanlış yollara 2002 yılından bugüne ısrar edildiği gibi Türk ulusunu yanlıştan yanlışa satan muhalefet anlayışını yeniden dayatmak mıdır?
Mülk kime ait bir türlü çözemedim.
Allah'a ait diyorlar.
Allah'a ait olduğunu söyleyenler sürekli mülk ediniyorlar.
Yurtsuzlar arasında ki ilişkiler
Bir toplumun yerleşik üyeleri arasında ki ilişkilerden farklı değildir
Mıknatıs gibi mülteci çekiyor mürteciler
Tutulu olanlara bakıyorum
Öncelikle son yirmi yıldır ülkemizi yöneten iktidarın geçmiş sicili Türk Milletinin güvenini suistimal ettiğini ortaya koyduğunu belirterek yazıya başlamak istiyorum.
Türk milletinin güvenini sarsan politikalar nelerdi? Yeniden hatırlamakta büyük fayda var.
Özelleştirme talanı, milli üretim ekonomisinin terk edilerek ithalat, tüketim ile halkın borca mahkum edilmesi, sorunumuz Anayasa olmadığı halde Anayasa değişikliği çabaları, ithal mal pazarı alışveriş merkezleri, beton ekonomisi ile tefeci bankalara kaynak aktarmak, dinin siyasete alet edilmesi, rejimin demokrasiden koparılarak tek kişiye ülkenin ve milletin kaderinin terk edilmesi, sosyal hukuk devleti ilkesinin işlevsiz kalması, kendilerinden yana olanların değer görmesi olmayanların dışlanması, eğitimin din düzeyine düşürülmesi, cemaat ve tarikatların devlete sızmalarına göz yumulması, yurtta barış dünyada barış siyasetini terk ederek Suriye'de emperyalizmin siz yeni Osmanlı olacaksınız havucu ile bu plan adına kendilerini kullandırarak hem Suriye'nin iki emperyalist devlet tarafından işgaline sebep olunması hemde gelecekte ucu açık sorunlara gebe bir mesele olarak gündemin sorunu olmaya devam ediyor olması, sığınmacılar sorunu herkesi rahatsız eden en büyük meselelerdir.




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!