Acizlik, tembellik, iradeyi ortaya koymakta çekingenlik, bilgisizlik dolayısıyla korkaklık hakikati görmeye engel olduğu gibi sürekli kaybedenin toplum olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Kaybeden değişmiyor ise kazananda değişmiyor demektir.
Kaybedenler tutum değiştirir ise işte o zaman kaybeden sürekli kazanan olur.
1950 tarihinden bugüne bu toplum darbe ve krizler ile bugüne yetki faşizmi ile başbaşa kalarak gelmiştir.
Toplumdan hile ile yetki alanların insafa gekmesini beklemek pazarlık yaparak yetkiyi uzatmak toplumun kendi sonunu kendisinin getirmesi demektir.
Toplumu bölen siyasi partilere bel bağlamak ile tek bir yetkinin sürekli düşman üreterek kendi iktidarına devleti, vatanı ve ulusun tüm olanaklarını teslim edilmesi birbirinden farkı olmayan ve iflah olmaz bir kötü gidişattır.
Muhatap makam ve yetki Cumhurbaşkanı olduğu için kendisine sormak zorundayım.
Sayın Cumhurbaşkanı gücünüz Türkiye Cumhuriyeti devletini hedef almaya, Türk ulusunu parçalamaya ve Anadolu'nun toprak kaybetmesine sebep olacak bir niyete mi yetiyor?
Borç para bulma ve mevcut borçları ödemekten kurtulmak, ülkede soygunu durdurmaya yönelik neden gücünüz yetmiyor?
Bu sorunun cevabını tarih veriyor?
1938 sonrası yarım kalan dünya savaşı ikinci turu sahneye kondu.
Bunun için de Mustafa Kemal Atatürk'ün yokluğu çok partili siyasi bölücülük ile planlandı. Türk ulusu, Atatürk düşmanlığı ve Atatürk ile aldatma siyaseti kol kola girerek bugünleri 1946'dan bugüne hazırladılar.
Kim diyor?
Detayını yazayım kimin demek istiyor olduğunu siz bulun. Herşeyi hazır istemeyin. Birazda her okur kafa yorsun.
Hem hak, hukuk ve adalet diyeceksiniz.
12 Eylül darbesinin ardından Irak'ta Saddam nasıl ortaya çıktı ve oyuna getirildi ise bu darbenin devamı son yirmi iki yılda ülkemizde sivil bir darbeye dönüştü ve ülkemizden bir Saddam çıkarma amacı taşıyordu.
Bu tuzağa düşenler Saddam yapılarak bu şer niyete hizmet etmek zorunda kalacaklarını hesap ederek mi? Yoksa etmeyerek mi bu işe giriştiler?
Bop, Serv'in isim değişmiş hali olduğu halde bu projede görev alanlar bugün hizmet ettikleri yere hangi amaç için hamaset siyaseti güdüyor?
Yalnızlaşmaktır tek ağız
Bu sebeple demokrasiden hayli uzağız
Tek ağız korosuna karşı
Halkın güç birliği güçlendiğinde
Demokrasiye yeniden döneceğiz
Tek başına gülümse
Neden gülümsediğinin sebebini sadece sen bil
Bütün dünya seninle gülsün
Tek başına ağlarsın
Sebebini de herkes bilir
Suçüstü yakalamak için suç işlemeleri adına süre ve olanak verildi onlara.
Gözleri dönmüştü güç hayranlığı ile kör olan duyunçları sayesinde. Ne hukuk tanıyor, ne ahlak, ne insanlık ne de adalet tanımıyorlardı.
Gök Tanrı süre dolduğunda planını devreye soktu. Mehmet Akif'in dediği gibi tek dişi kalmış canavarın tek dişini de dökecek dünyaya bedel o Türk'ü bir sır ile yaratmış, yaşatmış ve ilmi sır ile vicdanları pörsümüş yeryüzü çetesinin hakkından gelmek için sonsuza kadar bir daha yaratanın yeryüzünde düzenini bozmaya kalkmamaları için mahşer tufanı ve canlı ölüler ibreti ile kalpleri karartılarak geri dönüşü olmayan ve kendi ürettikleri cehennem kendileri için yeryüzüne gelmeleri sağlandı.
Düşüncelerimi yalnızlığım büyütüyor.
Bütün kalabalıklar düşünce düşmanı!
Tek düşünce hakim onlara!
Kalabalıkların içine tek düşünce kayboluyorum!




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!