Yaz dedin,yazdırdın,
Hem okutun hem anlatın,
Kalbindeki sevgiyi gösterdin,
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
Ben sana mecburum bilemezsin
İçimi seninle ısıtıyorum.
Devamını Oku
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
Ben sana mecburum bilemezsin
İçimi seninle ısıtıyorum.




KALEMİNİZİ KUTLARIM
Nuray kızımızın harika şiirini can-ı gönülden tam puanla kutluyorum..Maşaallah Rabbim nazardan esirgesin geleceğin şâirini:)
Sevgilerimle.
Hakkını nasıl öderim öğretmenim,
Umudum sensin canım benim,
Hem ana oldun bana hem baba
Seni çok seviyorum öğretmenim, -BİZDE SENİ DAHA NİCE GÜZEL ŞİİRLERİNİ OKUMA ARZUSUYLA UNUTMAYACAĞIZ FATMA ARKADAŞIM BU GÜZELİM ŞİİRİ YAZAN YÜREĞİNİ KUTLUYORUM
Hakkını nasıl öderim öğretmenim,
Umudum sensin canım benim,
Hem ana oldun bana hem baba
Seni çok seviyorum öğretmenim,
İLMİ,İRFANİ,SEVĞİYİ,ŞEVKATİ BİZLERİ ÖĞRETN ÖGRETMENLERİMİZE BU RADAN SAGOLANLARA SEVGİYLE ÖLMÜŞ OLANLARIDA RAHMETLE ANALIM. BU GÜZEL ŞİİRİ YAZAN KIZINIZINDA KALEMİNE VE O GÜZEL YÜREĞİNE SAGLIK. İŞALLAH DAHA GÜZER ŞİİRLER YAZMASI DİLEKLERİMLE. SEVĞİLER SUNUYORUM.EROL SAGUN.
Fatma Hanım.Şiiriniz için,hem kutluyor, hem de tüm öğretmenler adına teşekkür ediyorum. Öğretmenlik üzerine bugüne kadar ne yazılmışsa hepsi doğrudur. Ancak öğretmeni anlatmaya yetmez. Öğretmen olduğum için çok şanslıyım. Küçük Nuray da dilerim öğretmen olur. Selamlar.
Hakkını nasıl öderim öğretmenim,
Umudum sensin canım benim,
Hem ana oldun bana hem baba
Seni çok seviyorum öğretmenim,
Evet Nuray, öğretmenlerimizin hakkını nasıl ödeyeceğimizi Osman Öcal hocam bak ne güzel anlatmış, dediklerini yacacaksın ve okuyup büyük adam olacaksın bak o zaman öğretmenlerin ne kadar çok sevinecekler, şiirde çok güzel olmuş ben çokkk beğendim tabi ki sana kocaman bir 10 puan daha, ellerine sağlık. Sevgi ve Selamlarımla.- Berkay Kur.
BEN BİR ÖĞRETMENİM.ÖĞRETMENİN HAKKI TEK BİR ŞEKİLDE ÖDENİR.DEDİKLERİNİ YAPARAK VE OKUYUP BÜYÜK ADAM OLARAK.TAM PUAN VE TEBRİKLER.
CANIM BENİM.
RABBİM NAZARLARDAN ESİRGESİN.
NUR/AY KIZIMIZI VE FATMA KARDEŞİMİ KUTLUYORUM.
SELAM VE DUA İLE.
Harika!
Çok çok çok güzeldi!Kutlarım!
O akıllı kızımızı benim için öp!
Saygı ve selamlarımla!
Tam puan!
Bir öğretmenin gururu olacak harika bir çalışma kutlarım sizi duyarlı yüreğinizi tam puan saygılar
Bu şiir ile ilgili 51 tane yorum bulunmakta