Gruplarınızı Görmek İçin Üye Girişi Yapın
AYHAN AYTAÇIN NOTLARINI ARŞİVLİYORUZ LÜTFEN PAYLAŞINIZ:
10 Eylül 2011 Cumartesi, 12:57 tarihinde Ayhan Aytaç'ın Notları tarafından eklendi
Değişikliklerin kaydedildi.
#
HZ.MEHDİ VE KUTSAL KASE:
((...imranın karısı hane dua etti:'onu (hz.meryemi) ve neslini şeytandan sana sığındırırım rabbim! ' hz.muhammed dua etti:'onu (hz.fatımayı) ve neslini şeytandan sana sığındırırım rabbim! ' ve meryemin neslinden bir cariye nergis ile fatımanın neslinden hasan-ül askeri birleşti...dua teccelli etti mehdi dünyaya geldi? ve böylece kutsal kase elde edilmiş oldu.o masum-u pak oldu?))
Ayhan Aytaç'ın Notları ...o mehdi şimdi gelse 40 yaşında belki ama o 1 yaşında bir masum-u pak gibi olacaktır.şimdi cübbeli bir daha düşünsün.şimdi cübbeli bir daha düşünsün.şimdi cübbeli bir daha düşünsün ve yüz kere,bin kere,yüzbin kere tevbe istiğfar getirsinde rabbine kendisini kabul ettirsin ki,o masum-u paklara dil uzatmıştır.iki rekat korku ve şükür namazı kılsın dua etsin ki,ona bir nasip görünüyor?
Ayhan Aytaç'ın Notları ...o mehdi gelince önce kendisinin tahtına göz dikmiş olanlardan hesap soracak.ve şeytan-deccal-süfyan koalisyonunun ortadoğudaki tüm hükümetlerinin başbakan ve cumhurbaşkanlarına diyecekki:'inin o makamlardan sizler oralarda konuşmaya layık değilsiniz? ' bu sözü daha önce @llah şeytana söylemişti ve şimdi tecelli etmiş oldu?
Ayhan Aytaç'ın Notları ...ve şimdi anladınız mı,neden o peygamber:'mehdi isa mesihtir' buyurmuştur.mehdi isa mesih diyorki:'biz yeryüzüne selamet getirmeye geldik sanmayın.biz selamet değil kılıç getirmeye geldik.anne ile kızının,adam ile babasının,gelin ile kaynanasının arasına ayrılık koymaya geldik.ve kendi ev halkı adama(mehdiye) düşmanlar olacaktır? '...hak ile batıl birbirinden kesinkez ayrılmıştır vesselam?
Ayhan Aytaç'ın Notları
MEHDİ HABER AJANSI:
KAİMMEHDİ DİYOR Kİ:
***BÜTÜN ALEVİLERİ,BEKTAŞİLERİ,ŞİİLERİ,NAKŞİLERİ,ŞEYTAN-DECCAL-SÜFYAN KOALİSYONU ASKERLERİNE KARŞI RAHMAN-MESİH-MEHDİ KOALİSYONUNUN YANIN CESUR ASKERLER OLARAK 24 EYLÜLDEN SONRA TOPYEKÜN SAVAŞA DAVET EDİYORUM...KİM MÜMİN,KİM MÜNKİR,KİM MÜNAFIK CİHAT CEPHESİNDE OLUR MALUM? ***
Ayhan Aytaç'ın Notları MehdiHaberAjansı:'burda şeytan abd'dir...deccal israildir...süfyan türkiyedir...daha doğrusu şu an mevcut olan yönetimdir.şeytan-deccal-süfyan koalisyonundan kasdımız budur.şeytan-ı abd,deccal-ı israil,süfyan-ı türkiye...abd,israil,türkiye başkanları,başbakanları ve cumhurbaşkanlarıdır.çünki,rabbimiz buyuru bir kutsal metinde:'dünyanın sonlarında iktidarı bir saatliğine şeytana vereceğim? '
Ayhan Aytaç'ın Notları ...dünyanın sonlarında bir saatliğine iktidarı şeytana vermiştir rabbimiz.bu bir saatten kasdedilen kendi katından hesapla:200 senelik abd,40 küsür senelik israil,9,10,11 senelikte türkiye için çıkıyor.200 sene şeytana,40 küsür sene deccala,9,10,11 senede süfyana pay düşüyor hesaplamamıza göre...texe marssa selam :) onun türk halkını uyandıran kitabı,'illuminati' sayesinde biz bu şifreyi çözdük?
Ayhan Aytaç'ın Notları ...parapsikolojik savaşla güya uğraştığını zanneden hakan yılmaz çebiye de burdan sitemlerimi bildiririm.biz ehl-i beytin görüşünü hiçe saydığı için.oysa artık anlaşılmıştırki,illuminatu(şeytanın 10 adamına) 'ya karşı @llahın kutsal stratejide yerini almış kutsal kişiler 12 imamlardır.sanki isa diyor ki:'@llah yolunda kimler bana yardım edecek derde? ' 12 imamlar bizler yardım edeceğiz derler? _mehdihaberajansı?
Ayhan Aytaç'ın Notları
AYHAN AYTAÇ:
((facebook canlı makale yazarı)) :
***MERHABA MUHAMMED NUR-U MEHDİ BEDİÜRRAHMAN MERHABA***
Ayhan Aytaç'ın Notları MEHDİ HABER AJANSI:***HABERMİ İSTİYORSUNUZ 24 EYLÜLÜ BEKLEYİN...HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK? ***
Ayhan Aytaç'ın Notları
AYHAN AYTAÇ:
((facebook canlı makale yazarı)) :
***ALEVİLER KIYAM ETMEDİKÇE MEHDİ ZUHUR ETMEYECEKTİR***
Ayhan Aytaç'ın Notları HÜR İSLAM HALK HAREKETİ:***DAVAMIZ BÜYÜK,DÜŞMANIMIZ BÜYÜK,SAVAŞIMIZ BÜYÜK,ZAFERİMİZDE BÜYÜK OLACAKTIR? ***
Ayhan Aytaç'ın Notları
SİGARA ŞEYTANIN BAYRAĞIDIR:
'...şeytan-ı lain bizim nefis kalemizi kuşatmış,
zapturapt altına almış ve bayrağını dikmiştir?
...ve işin garip olanı ise? biz bu yenilgiden
haz duyarcasına mazoşistçe ((zafer işaretiyle))
onun muzafferriyyetine destek oluyoruz el birliğiyle? '
_gündemmühendisi@[email protected]?
Ayhan Aytaç'ın Notları
PİRGERÇEKVELİDÖRTLÜKLERİ:
-
...onlar atları koştururlar?
...şeytan onları koşturur?
...biz şeytanları koştururuz?
...@llah'ta bizi koşturur vesselam :)
Ayhan Aytaç'ın Notları
PirGerçekVeliDörtlükleri:
Dizilerle hısım olduk?
Hısım ile hasım olduk?
Sıla-i Rahimi biz unuttuk?
Şah damarımızdan yakın Rabbimiz :)
Ayhan Aytaç'ın Notları
...AKP SÜNNİ-SÜFYANİ ERDOĞAN YÖNETİMİNİN SÖZCÜSÜ HÜSEYİN ÇELİĞİ UYARIYORUM?
...AKP SÜNNİ-SÜFYANİ ERDOĞAN YÖNETİMİNİN SÖZCÜSÜ HÜSEYİN ÇELİĞİ UYARIYORUM.ÖNCE BİR TEL'İNLE BAŞLAMAK İSTİYORUM:'''ÜMMET-İ MUHAMMED İÇERİSİNDE NE KADAR ALİ,HASAN,HÜSEYİN VARSA MÜMİN OLANLARINA BİZ EHLİBEYTTEN SELAM :) VE NE KADARDA MÜNKİR VE MÜNAFIK OLANI VARSA LANET OLSUN DİYORUM...LANET OLSUN...
Ayhan Aytaç'ın Notları ...önemli notumuz şudur ki:'bizim yazdığımız notlar ve dörtlükleri bire bir paylaşılamamaktadır.biz bunun paylaşılabilinmesi için böyle notlar kısmında arşivliyoruz ki,sizlerde rahatlıkla 'paylaş' tuşuna basarak fessayfanızda bizim notlarımızı ve dörtlüklerimizi paylaşasınız? '
Ayhan Aytaç'ın Notları
...AKP SÜNNİ-SÜFYANİ ERDOĞAN YÖNETİMİNİN SÖZCÜSÜ HÜSEYİN ÇELİĞİ UYARIYORUM.ÖNCE BİR TEL'İNLE BAŞLAMAK İSTİYORUM:'''ÜMMET-İ MUHAMMED İÇERİSİNDE NE KADAR ALİ,HASAN,HÜSEYİN VARSA MÜMİN OLANLARINA BİZ EHLİBEYTTEN SELAM :) VE NE KADARDA MÜNKİR VE MÜNAFIK OLANI VARSA LANET OLSUN DİYORUM...LANET OLSUN DİYORUM...LANET OLSUN DİYORUM...BİZ EHL-İ BEYTİN DİLİNDEN HİÇBİR YALANCI VE ZALİM KURTULAMAMIŞTIR VESSELAM :)
Ayhan Aytaç'ın Notları ...SAYIN HÜSEYİN ÇELİK,GÖRÜNÜŞTE AKILLI VE MANTIKLI BİR İNSANA BENZİYORSUNUZ.AMA İŞ DİN VE MEZHEP KONULARINA GELDİĞİNDE RENGİNİZİ ÇOK BELLİ EDİYORSUNUZ.SİZİN SÜNNİ-SÜFYANI GENEL BAŞKANINIZDA SEÇİM DÖNEMİNDE BİZ SURİYEDEKİ GELİŞMELERDEN ENDİŞE DUYUYORUZ DİYORKEN ÖBÜR TARAFTANDA YEDİ KEZ CHP GENEL BAŞKANININ MEZHEBİ ÜZERİNDEN GALİZ BİR BİR KNUŞMA YAPMIŞTIR?
Ayhan Aytaç'ın Notları ...ÜLKEYİ NEREYE GÖTÜRMEK İSTİYORSUNUZ.BİR MEZHEP VE TARİKAT ÇATIŞMASINAMI.NE YANİ TÜRK KÜRT ÇATIŞMASINA GÖTÜRMENİZ YETMEDİDE ŞİMDİ BİRDE ALEVİ SÜNNİ ÇATIŞMASIMI İSTİYORSUNUZ.UNUTMAYINKİ SOKAKTAKİ HER ÜÇ KİŞİDEN BİRİSİ ALEVİDİR.HER ÜÇ ASKERDEN BİRİSİ ALEVİDİR.HER ÜÇ POLİSTEN BİRİSİ ALEVİDİR.MEZHEP VE TARİKAT NAMUSU ÖYLE FUTBOL VE SİYASET NAMUSUNA BENZEMEZ HANİ?
Ayhan Aytaç'ın Notları ...FUTBOLDA KAVGA OLSA AYIRIRSINIZ GENÇLERİ,BAŞLARIM SENİN BJK NE FB NE TS NE DİYEBİLİRSİNİZ.SİYASETTEDE GENÇLERİ AYIRABİLİRSİNİZ.BAŞLARIM SENİN LENİNİNE,MARKSINA,STALİNİNE DERSİNİZ...AMA MEZHEP VE TARİKAT ÇATIŞMASI OLDUĞU ZAMAN ŞUNU DİYEMEZSSİNİZ:***BAŞLARIM SENİN CAFER-İ SADIĞINA VEYA BAŞLARIM SENİN HACIBEKTAŞINA VEYA PİR SULTANINA? *** İŞTE BUNDAN DOLAYI SİZLERİ UYARIYORUM?
Ayhan Aytaç'ın Notları
...24 eylülden sonra,eğer suriyede bir mezhep çatışması vuku bulursa hemen oraya bir çıkartma yapacağız.tüm gücümüzle,şeytan,deccal,süfyan koalisyonunun azılı haydutlarına karşı rahman,mesih,mehdi koalisyonunun cesur askerleri olarak kanımızın son damlasına kadar,hak-muhammed-ali-mehdi aşkına savaşacağız.zalimler için yaşasın cehennem? nemrut ve firavunlar için yaşasın cehennem,haman ve karunlar için yaşasın cehennem,yezit ve mervanlar için yaşasın cehennem?
Ayhan Aytaç'ın Notları
...akp sünni-süfyani erdoğan yönetiminin mezhepçi sözcüsü,hüseyin çeliğe bir uyarımızdır.sayın çelik,ırakta olanlar hiç umurunuzda değil iken,nasıl olduda mısır ve libya umurunuzda oldu acaba.yoksa ordaki sünni-süfyani çoğunluktan olmasın....sizmisiniz meshepçi hep bana hepçi yoksa bizmiyiz biz ehlibeyt evlatları.herkim bu ümmet-i muhammedin içine fitne sokuyorsa fitne öldürmekten beter der ayette...Allahın,meleklerinin,resullerinin,nebilerinin,imamlarının,velilerinin,alimlerinin,şehitlerinin ve hak sultanlarının diliyle fitnecileri lanetliyorum...lanetliyorum...lanetliyorum...biz ehl-i beytin dilinden hiçbir yalancı ve zalim kurtulamamıştır vesselam :)
Ayhan Aytaç'ın Notları
pirgerçekvelininensondörtlükleri:
-
bir ayet: 'zalimler için yaşasın cehennem? '
nemrut ve firavunlar için yaşasın cehennem,
haman ve karunlar için yaşasın cehennem,
yezit ve mervanlar için yaşasın cehennem...
Ayhan Aytaç'ın Notları ...mübarek yezitten dahamı zalimdi ey süfyani yazarlar? // şimdi çıkmış mübareki zalim ilan ediyorsunuz.// kaddafi mervandan dahamı zorbaydı ey süfyani yazarlar? // şimdi çıkmış kaddafiyi zorba ilan ediyorsunuz._pirgerçekvelininensondörtlükleri?
Ayhan Aytaç'ın Notları ...aleviler dinler arası diyalogcudurlar? // caferiler mezhepler arası diyalogcudurlar? // bektaşiler tarikatlar arası diyalogcudurlar? // kemalistler siyasetler arası diyalogcudurlar? _pirgerçekvelininensondörtlükleri?
Ayhan Aytaç'ın Notları
SEYYİD AHMED HULUSİDEN GÖRÜŞLER:
((...hocanın son yazısını okudum ve ilginç buldum.esmaül-hüsna adlı küçük bir kitapçık cemevi açılışında ücretsiz dağıtılmıştır.bu kitapçığın önsözünde hocamız demişki:'indillahta kuran-ı kerim ALLAH'ÇADIR? ' bu benim çok tuhafıma gitti ve beğendim sonra.öyleya @llah arap değilki arapça konuşsunda kuranıda arapça indirsin.öyle olsaydı diğer kitaplarda arapça olurdu vesselam :)) _ŞERİFFAKİH/SEYYİDDEDE?
Ayhan Aytaç'ın Notları Mahzuni Şerif diyor ki:'ey arapça bilenler @llah türkçe bilmiyor mu? '
Ayhan Aytaç'ın Notları anekdotum:'şirinevlerde tekstil bank kuyruğunda fatura yatırıyoruz.ve hemen arkamda dört kişi kuranın arapça okunup okunmamasını tartışıyordu.ve dayanamayıp sordum:'şeytana inanıyormusunuz.evet.peki o saptırırken arapçamı vesvese veriyor.hayır.anadilde veriyor.peki sizler şeytan kadar olamıyormusunuzki kendi anadilinizde rabbinize kulluk etmiyorsunuz? '
Ayhan Aytaç'ın Notları
biz ehl-i beytin görüşü:' bir ingiliz çıkıpta ingilizce kuran okumaya kalksa en cahilimiz bile çıkıp derki,sen niye ingilizce kuran okuyorsun biz ingilizmiyiz der? ama işin tuhaf olan iç gıcıklayan tarafı odur ki:aynı şeyi biz arapça kuran...okuyan için diyemeyiz.oysaki biz arapta değilizdir.ve bu olay müsiad toplantısında kuran tilavetinde ilham olmuştur? dedimki:bunu bir tek atatürk demiştir:'biz arap değiliz türküz? '
Ayhan Aytaç'ın Notları
...@llah hizmetlerini kabul eylesin,dilde dileklerini,gönülde muratlarını hasıl ve vasıl eylesin.hizmetlerin zayi olmasın,dergah-ı ehl-i beyte yazılsın,hak-muhammed-ali yar ve yardımcın olsun,kerametleri tecelli buyursun.cümle gerçek erenlerin hüsn-ü himmeti yanında olsun,ulu pir yüce gerçek sultan-ı sulh hünkar hacı bektaş-ı veli ve kadıncık ana dost ve yoldaşın olsun,hızır yoldaşın ilyas haldaşın,mehdi ayanın olsun? _şeriffakih/seyyiddede?
Ayhan Aytaç'ın Notları
'bir ülkede,anarşi ve kaos varsa,hain ve melun insanlar iktidarda ise,millet cinnet geçiriyorsa,yoksulluk ve yolsuzluk almış başını gidiyorsa,halkın zengin katmanlarında vurdum duymazlık varsa,ahlakkırizi hatsafhada ise,siz o ülkenin aydınlarını,münevverlerini hapisanelerinde arayınız? '_ayhanaytaçdiyorki?
Ayhan Aytaç'ın Notları
Mehdi Haber Ajansı:
Muhammed Nur-u Mehdi Bediürrahman Diyor ki:'Eğer imam-ı rabbani gibi bir büyük zat-ı muhterem olmasaydı sünni kesimden birtek olmamak şartıyla asla yaşatmazdım.Eğer Pir Sultan gibi keskin bir kılıç evliya olmasaydı birtek Alevi bırakmaksızın hepsini helak ederdim.Bütün bunlardan bir anlam çıkartınız? '
Ayhan Aytaç'ın Notları
şeriffakih/seyyiddede:'hz.mehdi-a.s.- vücud-u şerifiyle imam-ı rabbanidir? ruh-u şerifylede pir sultandır vesselam.o yüzdendirki,'biz iki deryayı birbirlerine kavuşması için salmışızdır? ' ayetinin anlamı:hz.mehdi aracılığıyla @llah nakşi ve... bektaşi tarikatını meczedecektir.imam-ı rabbani ile pir sultanı birleştirecektir.imam-ı rabbani bile bunun böyle olacağını bilememiştirde:'o mehdi zahirle batını birleştirir? '
Ayhan Aytaç'ın Notları
şeriffakih/seyyiddede:'harunyahya denen mütemehdi,kendisinin kafkas seyyidlerinden olduğunu söyleyerek 'mehdi' olduğunu ima etmektedir.oysaki gelmiş olan mehdi, hem şerif-i hasan,hemde seyyid-i hüseyindir.ümminebi bunu:'mehdi hasan ve hüsey...indir? ' diye bizlere haber vermiştir.ba-yezit-i bistami hazretleri bile üveysilik kannallı cafer-i sadıktan haber almış ve ikinci kez gelecek olan kaimmehdinin anne cihetinden hz.hüseyinin,baba cihetindende hz.hasanın sülb-ü semeresinden olacağını haber vermiştir.bu şuna benzer.yahudiler nasıl ki,hep mesihi ishak soyundan bekledi geldi ama inkar etti ve ahirzaman peygamberi bu sefer ismail soyundan geldi ise birileride hz.mehdiyi sadece hz.hüseyinin soyundan beklemektedir.şiilerde buna dahildir.oysaki @llah hikmet ile hz.mehdinin ikinci gelişini hasan ile hüseyine bağlamıştır.bundan çok ibretler alınmalıdır vesselam :) '
Ayhan Aytaç'ın Notları
şeriffakih/seyyiddede:'mesele ders kitaplarına girmesi değil! zihinlere girmesidir.14 asırlık devrimci bir yol olan alevilik,şimdiye kadar bu zihniyetin kafasına girmemişse şimdi mi girecek zannediyorsunuz? kuran ve ehlibeyt anlaşılmalıdır.dörtkapıkırkmakam diyanette,ilahiyatta ve imamhatipliselerinde acilen müfredat haline getirilmelidir.'
Ayhan Aytaç'ın Notları
şeriffakih/seyyiddede:'emevi,abbasi,selçuklu,osmanlı ak parti gibi yapsaydı belki yıkılmazdı.ama ayette ne diyor:'batıl yok olmaya mahkumdur' demmekki sünni-süfyanilik batıl bir yolduki yok olup gitmiştir.akp gibi olsaydı o dört sünni-süfyani imparatorluk hiç yıkılırmıydı.soruyorum sayın ebubekir sifil'e,iskender palaya,mehmed şevket eygiye yıkılırmıydı osmanlı ak parti gibi alevi açılımı yapsaydı yıkılırmıydı söyleyin bakalım.'
Ayhan Aytaç'ın Notları
...dört kapı kırk makamın müfredata alınmasını talep ederim.zira kuranın dört anasırr-ı hakikat açılımıdır dört kapı kırk makam.cenab-ı rabbül-alemin hu:ayetlerle şerita,tarikata,marifete,hakikata atıflarda bulunmuştur.ilmel-yakin,aynel-yakin,hakkel-yakin dereceler,haller ve tecelli-yi hululiyetler zuhur etmiştir.onun için dörtkapıkırkmakam ilahiyata,imamhatiplere alınmalıdır? _ayhanaytaçdiyorki?
– ABD//EMEVİ:İKİYÜZLÜ/ÇATALDİLLİ/ÇİFTYÜREKLİ/DESSASSİYASETÇİDİR?