Gruplarınızı Görmek İçin Üye Girişi Yapın
ayhan ile gülşahın ahir-i zaman sohbetleri:
(...bu sohbet aslın hiç yapılmamıştır vesselam?)
gülşahhanım selam :))) bugün imam şafi hazretlerinin:'inşaallah mümin, elhamdülilah müslümanım? '...diyiniz? sözlerinin ne manaya geldiği konusunda bir ahirzaman sohbeti yapacağız ki: nitekim el müntekim bu konuda ahirzaman alametlerindendir vesselam :)))
Ayhan Aytaç'ın Notları...hz.resul (saa) derki:'o gün geldiğinde kişi gündüz mümin ise gece kafir olur.? ' ve 'o gün birtek mümin kalmayacaktır? ' ve 'cemaatten bin kişi olur bir tek mümin olmaz? ' ve 'fasık ve münafıklar namaz kılar ve o gün müminlerin namazını hiç beğenmezler? ' ve '40 mümin olmadıkça cemaat olunmuş sayılmaz? ' ve 'namaz müminin miracıdır? ' ve şeytan müminin namazını önlemeye çalışır münafığıda namaza teşvik eder? ' ve 'mümin aliyi sever ancak münafık buğzeder? ' hadislerince:
Ayhan Aytaç'ın Notları...peygamberimiz mümin olarak aslında kimlerden bahsediyor gülşahhanım hiç düşündünüz mü? 32 farz ehli herkez ehl-i islamdır ama 54 farz ehli mümin değildir gülşahhanım.akpnin hükümeti 32 farz ehli bir hükümettir ama 54 farz ehli bir hükümet değildir.muaviye derki:32 farz ehli müslüman olunda gerisin geriye ne yaparsanız yapın serbestsiniz? (...işte demokrasi?) acaba derimki o hatippolitik adam kurandaki 'hırsızların elini kesin? ' ayetini kaldırabilir mi?
Ayhan Aytaç'ın Notları...gülşahhanım sizler nahl suresi 98zin sırrına iyi vakıf olmuşsunuz da her ayette 'o ademe secde etmediği için makamından kovulan şeytan-ı lainden allaha sığının? ' esprisini iyi anlamışsınızda da da da? bunu ete kemiğe neden büründüremezssiniz ben ona şaşıyorum.şeytandan allaha sığınmak demek.şeytandan rahmana deccalden mesihe süfyandan mehdiye sığınmak ise siz neden mehdevi değilde süfyani eksende yer alıyorsun anlayamıyorum :)))
Ayhan Aytaç'ın Notları...gülşahhanım zikir ile nisyan arasında gizli bir cihat vardır.iman ile küfür arasında da öyle mehdevi ve süfyani cereyanda iyilik ve kötülük ekseni vardır.iyiye göre iyi iyi kötüde kötüdür öylemi? kötülük eksenine görede kötü iyi iyi kötüdür.siz bırakın deccalin fitnesinden kurtulmayı süfyanın hilesinden bile kurtulamıyorsunuz gülşah hanım sizin için üzülüyorum.ateş çukurunun kenarında dolaşıyorsunuzda farkedemiyorsunuz heyhat:(((