(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
-
1
Daha dostum eller ile gezer mi?
Solmuş derler gül benzinin iziği,
Daha dostum eskisinden güzel mi?
O ne dedi, sen ne dedin varıncak?
1924 yılında Konya'da doğdu. İÜ Fen Fakültesi Kimya Bölümü'nü bitirdi (1950) . Mesleğini yapmadı. Uzun yıllar doğduğu kent olan Konya'da ticaretle uğraştı. Burada Çağrı adlı bir sanat dergisi çıkardı. Konya senatörü seçildi (1968) . Fezai mahlasıyla Yedigün ve Çınaraltı dergilerinde aşık tarzı şiirler yazdı. Çeşitli şiir antolojileri hazırladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Feyzi Halıcı, 9 Ekim 2017 tarihinde (93 yaşında) vefat etti.




-
Sebahattin Karadaş
Tüm YorumlarFeyzi Halıcı'ya Vefa Gecesi'nde diğer bir üstad Yavuz Bülent Bakiler "Tek Başına
Kültür Bakanlığı" benzetmesi yapması, O'nun ne kadar önemli kültür ve edebi-yat adamı olduğunun göstergesidir.