Diyor ki; Şiiri - Muhsin Yener

Muhsin Yener
416

ŞİİR


4

TAKİPÇİ

Diyor ki;

Diyor ki;
Eğer beni hayatında istiyorsan, yerimi sen açacaksın. Ben bir ömür kapında bekleyip gönlüne sığabilmek için kendimi tüketmeyeceğim.

Sevda dediğin dilencilik değildir, insan değerini avuç açarak aramaz. Bir kalpte yerim varsa otururum, yoksa eşiğinde gölge olmam.

Ben kimsenin yedekte tuttuğu umut değilim, canı sıkılınca hatırlanan bir isim de. Ya baş tacı eder yaşatırsın, ya da yol verirsin giderim.

Çünkü bazı vedalar öfkeden değil, insanın kendine olan saygısından doğar. Ben seni değil, kendimi kaybetmekten korkarım.

Muhsin der ki; Gönlünde yer vermeyen için ömrünü tüketme. Sevgi emek ister ama, insanın haysiyetinden daha kıymetli değildir.
Muhsin yener

Muhsin Yener
Kayıt Tarihi : 4.06.2026 10:31:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Hikayesi:


Muhsin der ki; Gönlünde yer vermeyen için ömrünü tüketme. Sevgi emek ister ama, insanın haysiyetinden daha kıymetli değildir. Muhsin yener

Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.

Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!