İşitince ata yurtta depremi
Aktı yaşım,döndü başım Türkiyem
Her derdimin kederimin ortağı
Can kardeşim kan kardeşim Türkiyem
Var mı kaza,var mı bela de bunca?
Seninleyiz biz ki ömür boyunca
Hadi sende vur
Adettendir,seven vurulur
Sevilenindir gurur
Sevgi dolu dizgin
Sevgi içten
Sevgi savunmasız
Devamını Oku
Adettendir,seven vurulur
Sevilenindir gurur
Sevgi dolu dizgin
Sevgi içten
Sevgi savunmasız
Mekanın cennet olsun türkiye sevdalısı şairimizin.
Hocam kutluyorum bu güzel şiiri ve sizi
Söz konusu din bayrak iman vatansa tutkuludur şair...
Dizelere yansır gönle yansır hal ve hareketlere yansır
ALLAH böyle afet ve belalar yasatmasin. O insanları enkazdan çıkarmak büyük bir mücadele. ALLAH razı olsun o kahramanlardan. Enkaz altı çok büyük bir imtihan. Allah'ım kolaylaştır zorlaştırma işlerimizi feraha çıkar hayırla sonuçlandır. ALLAH'IM senin SONSUZ RAHMETİN yardımın olmadan insanlar bir hiç.
Tüm ölmüşlerimize ALLAH rahmet eylesin. Kalanlara da sırat-ı mustakim
"ŞÜPHESİZ, MÜ'MİNLER ANCAK KARDEŞTİR." -Ayet-i kerime meali-
"NEFSİM ELİNDE OLAN'A (ALLAH'A) YEMİN OLSUN Kİ, SİZ İMAN ETMEDİKÇE CENNETE GİREMEZSİNİZ ; BİRBİRİNİZİ SEVMEDİKÇE DE İMAN ETMİŞ OLMAZSINIZ." -Hadis-i şerif meali-
Ne mutlu, sırf iman ehli mü'min ve Müslümanlar oldukları için birbirlerini seven muttaki, müstakim ve salih mü'minlere.
Şaire ve depremlerde ölen muttaki, salih, müstakim ve muhavvid cümle mü'min ve müslümanlara Allah'tan rahmet, geride kalan yakınlarına da sabr-ı cemiller dileriz.
Hepimiz ağlıyoruz, yas tutuyoruz. Enkazdan bir kişi kurtulsa sevinçten ağlıyoruz. Her bir yiten canımız için ayrı ayrı üzülüp ağlıyoruz. Ülkemiz olarak çok büyük bir sınav veriyoruz. İnşallah el ele bu büyük afetin yaralarını bir an önce sarmayı başarırız. Depremde vefat eden insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim yaralılarımıza acil şifalar versin. Rabbim beterinden saklasın. Milletimizin başı sağ olsun.
Bu vesile ile şairimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun.
Bu şiir ile ilgili 5 tane yorum bulunmakta