Sırnaşık anıların sürüklediği
Tekrarlanan pişmanlık diyarı yolcusu
Yolculuğun ücretsiz
Daha biz katarız üstüne
İyiliğin gücü adına
Sığ kalma diye…
İçindeki çocuğu kah utanca boğan
Akşam erken iner mahpusaneye.
Ejderha olsan kar etmez.
Ne kavgada ustalığın,
Ne de çatal yürek civan oluşun.
Kar etmez inceden içine dolan,
Alıp götüren hasrete.
Devamını Oku
Ejderha olsan kar etmez.
Ne kavgada ustalığın,
Ne de çatal yürek civan oluşun.
Kar etmez inceden içine dolan,
Alıp götüren hasrete.
...beklenen gelmişse...çok hoşbulduk...harikaydı...şiirle...
kelimeler özenle kopmuş yüreğinden
Tebrikler hoş olmuş..
kimileri vardir..acelecidir..bekletmemek ister bekleyeni..kimileri vardir hep mesguldürler ya da mesgul olmaktır işleri..bekletmek icin önce kendileri beklerler..ama ne yaparsak yapalım varılacak yere mutlaka varilir..ne istedigimiz kadar erken ne de umduğumuz kadar geç...farkında olmasakta hep zamanındadır son konulan nokta.. .
Her şey yolundayken, ya da hiç bi şeyken her şey, yolsuzken tüm yollar, beklenmedik yolculardır hayat aynamıza yansıyıveren. Ne de güzel renkler giyinmiş kelimeler! Sizi ilk defa okudum;iyiki sayfama yazmışsınız yoksa nereden bilecektim bu güzel kalemi. Sizi takip edeceğim, başarılar.
Sebepsiz sanılan kasavetleri kucaklayan evhamlar, hayal kırıklıkları ve hüznü bir o kadar seven ruhlar... Birbirinin aynı sanılan takvim yaprakları ardından... Böylesi uzun işte harcanan zaman... Tebrik ediyorum.
Hayat bir yolculuk,yolun sonunda bekliyen duygular dizelere iç seslerle yansımış tebrikler.
Vakit geldi…
Sığındığın dualarınla gir ey yolcu!
Hoş geldin…
Beklenendin…
şiirin tamamı çok güzel olmakla beraber
en çok buradan etkilendim...KUTLARIM
Bu şiir ile ilgili 8 tane yorum bulunmakta