Cehennemin en derin dibinden çıkarılan bir ateş topuyla yanıyor bedenim.Acıların ataları var yüreğimde hasretin anası.Kaderim en karanlık çağlarda daha zifiri.
Yarınlar ömrüm için bir anlam ifade etmeyen değersiz bir zaman dilimi olmuş.Gelecekten ümidimi kestim geçmişimse umrumda değil.
Sanki bir savaş meydanında günlerce savaşmışım.Yüzlerce can almışım.Bedenim yaralanmış her hattından kan akıyor gibi.Gözlerimde Korkunun ürpermesini bulamazsın kalbime acının şevkini.Ben ayakta ölmeye mahkum olmuş bir çınar ağacıyım her dalında acı veren her yaprağından hasret kokan.Beni sonbahar rüzgarları değil beni serin esen bahar yelleri kuruttu aslında.Azraille kavgalıyım şeytanla barışık.Ölümü mahkemeye verdim canımı almıyor diye.
Kayıt Tarihi : 9.12.2006 15:56:00
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.
![Şair Hayalet_ask](https://www.antoloji.com/i/siir/2006/12/09/yaniyorum-28.jpg)
Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!