Vazgeçtim.
Kozamda büyümesini beklemekten kanatlarımın.
Bekleyişlerden, umut biriktirmekten,
Beyaz bulutlarda siluetini aramaktan,
Senin için yaşamaktan.
Vazgeçtim.
Sen uykusuzluk nedir bilir misin
Tırnaklarınla yastığını parçaladın mı
Gözlerini tavana dikip
Düşündüğün oldu mu bütün gece
Ve bütün bir gün
Belki gelir ümidiyle bekledin mi hiç?
Devamını Oku
Tırnaklarınla yastığını parçaladın mı
Gözlerini tavana dikip
Düşündüğün oldu mu bütün gece
Ve bütün bir gün
Belki gelir ümidiyle bekledin mi hiç?




...bi yerde umutlar tükeniyor...aslında insan kendinden vazgeçiyor...yeni bir ben aramanın vaktidir o zaman...şiirle...
Üstat ;Benim de 'Vazgeçtim 'Şiirim var.Tabiki sadece isim benzerliği.İçerik olarak bir birinden tamamen farklı.
Şiiri o kadar güzel özümseyerek yazmışsınız ki adete tüm fazlalıkları ,ağırlıkları söküp atmışsınız.
İnanın çok beğendim.Süper olmuş.Bir insan duygu ve düşüncesini ancak bu kadar öz ve yalın anlatabilir.Sizi canı gönülden kutluyor ve tam puan diyorum.
umut insanı uyandıran rüyadır derler.asla vazgeçmeyin biriktirmekten umutlarınızı ve inanınki,bigün mutlaka bahar sevinçleriyle şendirecektir yüreğinizi.kısa ve öz ama bir okadarda güzel anlamlı dötrlüktü yüreğinize sağlık.
umut insanı uyandıran rüyadır,sizde vazgecmeyin biriktirdiğiniz umutlar mutlaka bahar sevınçleriyle şendirecektir yğreğinizi birgün.kısa ve öz ama bir okadarda güzeldi yüreğinize sağlık.
VE VAZGEÇERKEN ÖNCE SENDEKİ BENİ ALDIM ...
YALNIZLIĞIMIN AVLUSUNA ALDIM AĞLASA DA BİTTİ DÜŞLER ÜLKESİNE TESLİM ETMEYECEĞİM ONU ARTIK...
TEBRİKLER ŞAİR...
VAZGEÇMEYİN
SABIR...
Bu şiir ile ilgili 6 tane yorum bulunmakta