Umutsuzluk Şiiri - Yusuf Ünal

Yusuf Ünal
11

ŞİİR


3

TAKİPÇİ

Umutsuzluk

Ağlatıp , Güldürmeyen Bir Şarkı Gibiydin ; Mazimde Kaybolduğum .
Zehirlenmiş Bir Sevdanın Solmuş Çiçeğiydin ; Kalbime Dualar'la Gömdüğüm .

Gecenin Karanlık Sokaklarında , Yankılanan Ateş Böceği Gibiydi Gülüşlerin ; Rahatız Etsede Kulaklarımı Vazgeçemiyordum Sesinin Tonunda ki Benlikten.

Hükmü Verilmiş Bir Sevdanın Yokluğunda Muhebbet Yemiş Ellerim Sensizlikten ,
Vazgectiginde Ölmüştüm Oysa ki Ben ,
Yokluğunun Demir Parmaklarına Atılsam Ne Yazar ki .

Gece Ay`a Gün Güneşe Hasret Derler
Ama Sen Geceme Doğan Güneşimdin ,
Her Çaresizliğimi Aydınlattığın .

Çölüme Zamansız Giren Seraplarda Kaybediyorum Seni , Gözlerimden Akıyorsun Damla Damla , Sesiz , Sakin Ve Usul Usul
Ve Sen Başka Tenlerde Kaybediyorsun Benliğimi .

Gunahlarıma Sevaptın Şimdi İse Sevaplarıma En Büyük Günahsın .

Mavilere Söz Ettiğim Tek Gökkuşağıydın , Zira Tek Renktik Biz Siyahı Sen , Grisi Ben Olan Bu Gökyüzünün .

Hayallerime Bardakta ki Rakı Gibi Beyazdın , Alıp Gittin Kendini Kala Kaldım Boşalan Bardaklarla , Kara Gecelere Mahkum Ettiğin Samyeliden Sesleniyorum Sana Duyuyor musun ? .

Kelimelerime Tercüman Olan Saf Duygularımdın , O Yüzdendir Gecelere Uykusuzluğum , Duygusuz Dediğin Her Sözcükte Asılı Kalıyorum , Ruhuma İşliyorken Ihanetinin Bedeli.

Ve Ben Susmuyorum Artık Seni Anlatırken Mısralarım da , Dünyama Verdiğin Anlamlı Bakışlarını Kaçırıyorum Gözlerimden .

Sadeleştirdiğim Yakamozlara Haps Ettim Seni , Açıp Açıp Izliyorum Anılarımızı , Tebessüm Alırken Yüzümün Şeklini .

Kayıp Gidiyorsun Kalbimin Kaydırağından Yıldızlar Misali ,
Dilek Tutamadığım En Zor Manimdin Oysa ; Dudaklarımdan Düşmeyen .

Üzülme , Gelsende Birşey Değişmeyecek Senin Fırtınanda Kürek Çeken Bir Sandal Misali Çırpınırım Benliğimle .

Bir Bebeğin Masum Bakışları Gibiydi Aşk ; Saf Gülüşlerin de Tuttuklu Kaldığımdın , Haykırışlarıma Bedduay`dın Dönüp Dolaşıp Sürekli Başıma Gelen .

Kim Daha Çok Sevdi Şimdi Anlıyor musun ? Sorarlarsa Eğer Kim Diye , Ben Dersin Acımasızca .

Sorun Değil Sevgili Sensizleğe Açtım Kapıları , Umutlarına Kitledim Gökyüzümü Seni Ora da Yaşaya Bileyim Diye . .

Batan Bir Geminin Umutlarından Yazılmış Satırlarım Var Benim; Baktıkça Sana Çekildiğim , Için de Gene Seni Anlattığım .

Yusuf Ünal
Kayıt Tarihi : 20.6.2019 21:35:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.

Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!

Yusuf Ünal