(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
İstatistik verisi yok
sevmek gibi gidiyordu kadın
adının anlattığı,canın teni yakmasıydı,
bir bulut evet ama aslolan
bulutun suyu yağmasaydı...
1971 yılında memleketi Erzurum'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini aynı şehirde tamamladı. Üniversite öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde tamamladı. Bir süre serbest piyasada kendi ofisinde çalıştıktan sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde 10 yıl öğretim elemanı olarak çalıştı. Yüksek Lisansını ve Doktora çalışmasını Sanat Tarihi alanında tamamladı. Halen İstanbul'da bir kamu kuruluşunda yönetici olarak görev yapmaktadır.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!