Sana bi şiir yazdım, okursun pzt! Odana girer girmez karşılayacak seni. İstersen bekleme o kadar, gönder kocanı gitsin alsın getirsin!
Bir daha yüzümü görmeyeceksin! Bir daha sesimi duymayacak, varlığımdan dahi haberdar olmayacaksın!
Beni sen öldürdün Zeynep, beni sen öldürdün! Üf yaa diyerek, yalvarıyorum gel diye yalvarışlarımı duymayarak, inanmayarak, güvenmeyerek, köpek çekerek, yok sayarak ve yok ederek, beni sen öldürdün!
Kalsın bu mailim, silme! Okur okur iftihar edersin kendinle! Okur okur inanırsın seni nasıl sevdiğime! Gelince mezarıma bunu okursun fatiha diye!
Bina fotoğrafından hoşlanmıyordun, vedamdır ulan bu satırlar. Bir fincan kahveydi! Bir fincan kahveydi ulan, yalvarıyorum gel dedim! Bacak bacak üstüne oturduğun yerde istifini bile bozmadan, yüzüme bile bakmadan siktirettin beni! Üf yaaa Zeynep, üf yaaa!
Sana son defa seni sevdiğimi söyleyerek siktirolup gidiyorum hayatından da hayatımdan da! Seni seviyorum fakat para etmiyormuş sevmek, yalancı mutlulukların yanında! Şimdi gönlünce bakabilirsin aynalara, işte şimdi övünebilirsin! Tek damla yaşın akarsa gözünden, kör olsun ulan gözlerin! Tek damla yaşın akarsa gözünden, kör olsun gözlerin!
Say ulan, say bunu vedadan say!
Canını acıttım öyle mi Zeynep, tamam acıttım ulan! Senin aldığın canım ne olacak! Benim yanan ömrüm ne olacak! Acısın istiyorum diyen, nerdesin diyen, nerdesin diyenin hiç mi suçu ypk diyen sen değil miydin! Senin olsun ulan bu dünya, siktirolup gidiyorum ben!
Kayıt Tarihi : 22.11.2024 20:02:00
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.
En acısı da her şeyi bile bile yaptın. Benim o cümlelere o kelimelere kahrolacagımı bile bile kevaşe dedin, değer verdiklerinin elinden kayip gidişini izle dedin, annen dedin, sınan dedin, papatyaya bok attın, kaşarmışım papatya takıyormuşum başka yerde sürtünecekmişim, duvarını aşmayacakmışım. Ama gel Zeynep yüzünü göreyim yalvarırım… Bile bile yalan söyledin, sana inanacağımı biliyordun, beni ikna edebilecegini biliyordun da kendi kendinle mailleştin. Zorbaladın, şiddet uyguladın, rezil ettin kendini de beni de. Gelmesin dedin, siktim belasını yazıp durmasın dedin. Ama gel Zeynep.. Bağırmıyorum. hepsini kabullendim. Acısı geçti, acıtamazsın artık canımı. Ama acı çekmiş olmak geçmedi, geçmeyecek. Pişmanlıktan bahsetme, sakın. Bile bile!
Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!