Belirli bir güne ait istatistikleri incelemek için gün seçebilirsiniz
Bugün bütün iyi kalpliliğim üzerimde
Cümle düşmanlarımı affettim
Yediğim meyvalardan
Kokladığım çiçeklerden af diliyorum
Yerde yürürken gördüğüm
Devamını Oku
Cümle düşmanlarımı affettim
Yediğim meyvalardan
Kokladığım çiçeklerden af diliyorum
Yerde yürürken gördüğüm
1962 Yılında Kars' ın Kağızman ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Kağızman'da, yüksek okulu ise İstanbul' da tamamladı ve İstanbul' a yerleşti. Evli, iki çocuk babasıdır. 13 Yıl Koleksiyon Mobilya da görev yaptı. Halen ofis mobilyası işiyle iştigal etmektedir. Hobileri arasında, okumak, zaman zaman şiir yazmak, bilardo oynamak ve bağlama çalmak bulunmaktadır.
Halkın dilini iyi kullanan, ve şiirinde herkese önemli mesajlari ileten, şairlikte belli bir çizgiyi yakalamış şairi okumaya değer buluyorum. başarısının daim olmasını dilerim.
Salim Kanat
değerli şiir sever arkadaşım şiirlerinin hepsi birbirinden güzel tarzın beyni bulandırmıyor insna şiirlerin ilmik ilmik bir şeyler anlatıyor umarım burada diğer şiirlerinide yayınlarsın türeğine sağlık/ERDAL KÖK