(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi
Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni
Sense araya korkular koydun.
Yasaklar koydun...
Bitmez tükenmez engeller koydun
1960 yılnda İstanbul'da doğan Tayfun Işıldar özel sektörde çalışıyor. 'Yaşadıklarımı, bir anlamda hayatı yazmaya çalışıyorum. Ama artık paylaşmak da hoşuma gidiyor. Okumak en büyük tutkum.' diyen yazarın şiirleri Kuzey Yıldızı, Anafilya, YersizYurtsuz adlı dergilerde yayınlandı.




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!