Sensizlik Şiiri - Yorumlar

İsmail Bilek
29

ŞİİR


3

TAKİPÇİ

SENSİZLİK
Hayalperest bir dünya kurdum kendime sensizlikle tanıştığım o günden beri, yağmurlar yağıyor çığlığımın sokaklarına. kaldırıyorum başımı ve yağmurlarla konuşuyorum. içimde koşar adım bayram çocukları. ve tüm sokaklar bomboş, içimde tarifi mümkün olmayan bir sızı öyle güzel, öyle hoş..

Hayalperest bir dünya kurdum kendime sensizlikle tanıştığım o günden beri, şehrin ışıklarına lamba lamba hesap soruyor göz yaşlarım, kim bilir sen hangi aydınlıktasın, hangi pencereyi örten perdenin arkasında hangi ışıktasın.

Hayalperest bir dünya kurdum kendime sensizlikle tanıştığım o günden beri. sensizlik yüreğimde tonlarca ağır, sensizlik yakıyor içimi cayır cayır, ve sensizlik içimde bir bir deprem gibi büyüyor, artar azalmaz bir deprem gibi, sensizlik sigaramı peş peşe yakıyor. Ve sensizlik bana intihar kokan şiirler yazdırıyor .

Tamamını Oku

Bu şiir ile ilgili 0 tane yorum bulunmakta