Yokluğunun bahçesinde ağlarken ben
Ellerime gözlerime yüreğime
Dikenler batıyor binlerce
Acılar kök salıyor yavaş yavaş
Dünyam zindan oluyor
Bilinmeyen yerindeyim hayatın
Günler saatler saniyeler bile
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Devamını Oku
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yüreğine ve düşüne sağlık değerli arkadaşım.Güzel dizeler için sonsuz teşekkürler.Saygı ve sevgilerimle.
Tebrikler Necla hanım..güzel bir serbest şiirinizi okudum..iyi akşamlar dilerim...
necla hanım kutlarım harıka bır siir
Sanki bir mum ışığı bile yok gibi
Terkediyor bir bir gülüşlerim beni
Herşey karanlık bir kuyuya gömülüyor
Hasretler alay ediyor artık benimle
Gözyaşlarım bana inat akmıyor
Hertarafı kaplıyor ölüm sessizliği ..
kutluyorum yazan güzel yüreği..
namık cem
GERÇEKTEN ÇOK HOŞTU.O ACIYI BİLİRİM.DİKENLİ TELLERİN BEDENİMDEN YAVAŞÇA ÇEKİLDİĞİ ANLARI YAŞAMIŞIMDIR.YÜREĞİNİZE SAĞLIK.PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR.TAM PUAN
Geceler yine uzadıkça uzadı sensizlik yüreğimi her zamankinden daha fazla acıtıyor bugün. Gözlerim yokluğuna ağlamaktan, beynim seni hayal etmekten, gönlüm seni istemekten harap oldu. Özlem ciğerimi püryan ederken hasret yüreğimde sönmeyen yangın, sevgin kalbimde bitmeyen arzum, sana kavuşmak en büyük ümidim oldu. Hicranla ahu zar eden gönlüm ismini tekrar etmekten bıkmayan dilim sesinin aşinalığıyla avunan kulağım buselerinin sıcaklığını arayan dudağım sensizliğin verdiği acıyı kalbime hançerle öyle bir işlediler ki aklımda senden başka hiçbir şey kalmadı. Geceler ıssızlaşırken yüreğimdeki hasret yangını büyüdükçe büyüyor. Rüzgârda alabora olmuş bir sandal gibiyim, hayatın acılarının dalgaları arsında batmamaya çalıyorken sensizlik ecel kadar zor ölüm kadar korkunç benim için. Seni kaybetme korkusu yine yüreğimi öyle bir sardı ki şahin pençesinde can havliyle çırpınan bir kuş kadar biçare hale geldi. Sensizlik benim için sürgün gibi yüreğimde dermansız yara gibi gönlümde ateş gibi. Hep içimde kış ayının şubat soğuğu vardı yüreğimi üşüten. Her şubat geldiğinde yetim kalmış bir bebek kadar beni yaralayan acılarıma acı katan dertlerime dert katan yalnızlığımı iyice hissettiren bir şubat. Gündüzü gecesinden karanlık bir şubat ki,, acıların dağlaştığı özlemlerin acıya dönüştüğü tarih. Hıçkırıklarım boğazımda düğümleniyor nefesim kesiliyor sensiz geçecek her saniyem ölümle pençeleşir gibi zor geliyor bana. Su gibi berrak çiçek kadar sevgi yüklü gökyüzü gibi sade okyanus kadar derin kelimelere sığmayacak kadar büyük bir sevdayla sevgiyle bağlandım sana. Diyorsun ya hani inşallah bu sevgin bitmez ben sana ne zaman biter onu söyleyeyim. Sağır bir ressamın kristal bir yüzeye düşen gül yaprağının çıkardığı sesi çizebildiği gün biter ancak, seni severken sensiz olmak ateşlerde yanmak gibi bir şey.
Sensizlik yaşarken ölmek gibi bir şey................DER GİBİSİNİZ KUTLARIM RİYASIZCA KALEMİNİZ KAVİ OLSUN SAYIN YÖNETİCİM
[email protected]
HASRET YÜREĞİNE UĞRAMASIN........TEBRİKLER
KALAMİN DAİM OLSUN EFENDİM..
Yürekten sevmenin ve insanı erdemli yapan o sevgiye sahip olmanın yüceliğinde burkulan kalbin sessizliğini adeta dinledim..Kutlarım bu duygunun sahibini Ufkun YAREN
Hüzün dolu, akıcı ve yalın bir şiir, çok etkilendim.. Konu oldukça iyi seçilmiş, bütünlük ve ahenk mükemmel ifade edilmiş...Saygıyla kutluyorum..+10..Güneri Yıldız..
Yokluğun hasretin acısını en içten hissedebilmek sevdayı yaşamak,hiç bir yere sığamamak... yine bir özlem şiiri okudum..şairin yüreğine sağlık... UFKUN YAREN..
Bu şiir ile ilgili 46 tane yorum bulunmakta