(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
-
1
-
1
-
2
-
3
-
1
-
1
-
2
-
1
-
1
-
3
-
1
-
1
Diyirsen ki, niye?
Ne bilim işte ele!
Seni görende bir hoş olir, ölür ölür ölirem...
Ahşam olir davar, nahır, mal gelir.
Komlar, ahırlar dolir
Ben Selin Çelik.18.04.2000 İstanbul / Kartal doğumluyum. Hobilerim: Kitap okumak, şiir yazmak, resim çizmek ve dans etmektir. Şu anda Güzin Dinçkök İ.Ö.O na gidiyorum.4.sınıf öğrencisiyim.




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!