Derler,ki her,şeyin ilacı zamandır.
Hİç Sanmıyorum.
Zaman sadece yaralarının kabuk tutmasını sağlar.
O anki açıdan bakarsanız şunu anlarız.
Farklı olan şey ise sadece zamanın verdiği sancılardır.
Biraz daha hafif sızlamalar ve azala azala devam eden en değerli şeyi kaybetmektir en kıymetli olan şeyi evet.
Güven ,Güven gittiğinde her şey bitmiş demektir.
Ve hala devam ettikçe sancılar insan o sancılarada o acılarada alışıyor.
Ve kabul edip yaşamına devam etmekten başka bir seçeneyi bir şansı ne yazıkki kalmıyor.
Haliyle büyük sancılar içinde.olan yalnızlık sarmıştır o kabuk bağlayan yaralı ruhu.
Acıların dinmediği ruh azap içerisinde yanmaktadır yaşanan yaşanmışlıkların verdiği yangınlar daha,da acıtıyor ama bunu tek hisseden o yaranın olduğu ruhtur.
Bunu insanlar anlıyorum der ama her seferinde sorduklarında ve ben açımın ne denli beni yaktığını acıttığını söylediğimde.
Anlıyorum seni derler.
Sanmıyorum.beni anlayıp ve sonradan bana her şeyin ilacı zamandır dedikleri an ben o zaman inanmıyorum Evet zaman zaman geçecek açılarım olmadıki benim.
Evet ne demiştik kabuk tutan yaralarına okşayarak yaşamayı kabullenmiş bir aşk der bir sevgi der onunla yaşamayı kabullenir onunla son nefesine doğru yol alırsın.
Tabi bu yollarda Volkanlar yangınlar eksik olmaz ve asla seni yalnız bırakmazlar..
Onlarıda alırsın yanına göz yaşlarınla uzayıp giden yalnız bir sen yolculuğunda kaybulur gidersin tabi bunu kimseler fark etmez etmezler.
Gerçi fark etseler bile söyleyecekleri tek şey vardır hani üst tarafta satırlarımda bahsettim ya zaman en güzel ilaçtır.
Sanmıyorum bu zamana bırakılıcak bir aşk değildi.
Bir sevgi değildi.
Bu bir temenni.
Bu bir son nefes.
Bu bir sonsuzluklara kafa tutan varlıktı olumsuz.
Bu bir sisli dağların en yaman eşkiyasıydı.
Adı aşk,
Adı sevgiydi.
Adı Vurgundu.
Adı sonsuzluktu.
Peki bunun neresi ilaç neresi zamandır bunu bana anlatıçak birileri var mi,dir?
sÖYLEYİN vARMIDIR
Kayıt Tarihi : 19.2.2019 13:37:00





© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.

Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!