Belirli bir güne ait istatistikleri incelemek için gün seçebilirsiniz
"EY YÂR" ŞİİRİNİN İSTATİSTİKLERİ
(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
2
-
1
-
1
-
1
Soyguncu soysun da, vurguncu vursun
Sen ana karnında boşa durursun
Doksan günde çık gel, dokuz ay dursun
Doğmaya gayret et, doğmaya bebek
Sonra geç kalırsın yağmaya bebek.
Devamını Oku
Sen ana karnında boşa durursun
Doksan günde çık gel, dokuz ay dursun
Doğmaya gayret et, doğmaya bebek
Sonra geç kalırsın yağmaya bebek.




-
Saliha Öcal
-
Erhan Tığlı
-
Saliha Öcal
Tüm YorumlarSiz gibi Üstadlar bu güzel kelamları almak şiir kadar elzemdir.Her bir kelamıza tekrar tekrar teşekkür ederim efendim.
Şiir yazmak, şiirle haşir neşir olmak ne güzel
ilham periniz sizi hiç bırakmasın, umduğunuz dağlara kar yağmasın.
Pek değerli hocam,müteşekkir bıraktınız.
Her bir kelaminiza ayrı ayrı şükranlarımı arz ederim...