(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
-
1
-
2
-
1
-
1
-
1
Yorgunum, bahar geldi, silah kullanmayı öğrenmeliyim bu yaz
Kitaplar birikiyor, saçlarım uzuyor, her yerde gümbür gümbür bir telâş
Gencim daha, dünyayı görmek istiyorum, öpüşmek ne güzel,
düşünmek ne güzel, bir gün mutlaka yeneceğiz!
Bir gün mutlaka yeneceğiz, ey eski zaman sarrafları! Ey kaz kafalılar! Ey sadrazam!
İstanbul'da büyüdü ve ilk eğitimini burada tamamladı. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümünü bitirdi. Öykü kitabı "Bir Zenciyi Sevebilmek" 2014'te Artshop Yayınları'ndan, romanı "Kara Köpek Büyüsü" 2016'da Truva Yayınları'ndan, şiir kitabı "Bin Sevmek" 2018'de Artshop Yayınları'ndan çıktı.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!