(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
-
1
-
2
-
4
Güneşler doğacak yalnızlığımdan
sana bir ışık getireceğim
Büyük aydınlığımdan
Sana bir dolu umut getireceğim
Şelaleler , elmalar, madenler ve halılar diyarı, Malazgirt komutanı Muhammed Alparslan yurdu Yahyalı doğumluyum. İlk, orta ve liseyi Yahyalı'da bitirdim. Rize ilinde Polis memuru olarak göreve başladım. Konya, Nevşehir ve Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yaptım.Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü kadrosundan kendi isteğimle emekli oldum. Polis Meslek Yüksekokulu ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Güvenlik Bilimleri Fakültesinden mezun oldum.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!