Kral yine çıplak kalması diye Türk insanlık devrimi bir gömlek daha dikti. Çıplak kalacak olanda bizim!
Önüne gelen gömlek değişikliği yapmasın diye.
Kefen giymek acemi, kefen biçmek töz usta işiydi.
İnternet, bilgi paylaşımı, hız, sosyal ağlar vb teknolojik değişimleri bir gelişme olarak görmek doğru değildir.
Bu değişimin insanlığa yarar ve zararları zamanla netleşecek ve o zaman anlayacağız ne olduğunu!
Aslında değişim yerine gelişme olarak görmek mümkündü eğer bütün bu gelişmeler sömürge amaçlı tasarlanmamış ve o amaca uygun kullanılmamış olsaydı.
Güzel bir söz söyle kendine
Dilin dönmüyor ise
Yaz o zaman
Ellerin mi varmıyor?
Doğru bir adım at
Elindeki taşları sayıyorlardı
Çoğunluk gözünü yummuş kulak tıkamıştı
Sayıları azda olsa
Kendisine ulaşmayı başarabilenler vardı
Devrim ve kamulaştırma kararı almaktan başka yol ve yöntem kalmadı.
Bir yol daha var başka yolu yok.
21 Aralık 2015 tarihinden beri aynı istikrar ile aynı çizgiden ödün vermeden haklı çıkan tek düşünce Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunun tek yol olduğunu siyaset ve sermaye ortaklığı soygunu kitapla muhtıra veren nutuk kitabının devamı olarak yazılan Mobbing Bank Türk Fırtınası haklı çıktı.
Üçüncü dünya savaşı mı yoksa bize karşı kinin devamı birinci dünya savaşı sonrası amaçlarına bugün ulaşmak isteme tehdidi mi?
Çok dikkatli okunması gereken bir yazı. Yeni gelişmeler dolayısıyla çok önemli sır bilgileri deşifre ederek düşmanı biraz daha zor durumda bırakacak bilgileri aktaracağım.
Tehdit algısını yönetmek tarih bilmek ve ileri görüşlü olmak gibi bir stratejik irade gerektirir.
▪️▪️🔘▪️▪️Az önce biri daha aptal kutusu uzak uşaklık karşısında uyurken uyandığını anladı.
Nasıl mı oldu? Tam cami uykusu çıkışına denk geldi.
Ankara'da neler oluyor anlam veremiyorum demez mi? Oradan geçtim duydum kulak misafiri sır. Saray düştü Türk karşısında dedim. Sonra yanında ki birine ben sana demedim mı dedi. Haberleri dinlerken düşündüm demez mi?
Acılar da mevsimler gibiydi
Peş peşe yaşanıyordu
Yazı, kışı, baharı yoktu, yenisi yaşanınca bir önceki kabuk bağlıyor veya iyileşip geçti sanılıyordu
Bir gün açık yaraların hepsi birden kanar diye ödüm kopuyor
Oğul kelimesi cinsiyet ayrımı yapmadan birleştirici bir toprak ana ve babanın çocukları için kullanılan Anadolu tabiridir.
Oğul ile bir olan birlik olan toprağın çocukları ayrılmadan, ayrışmadan arı gibi çalışır huzur içinde yaşarlardı.
Dede Korkut hikayelerinde de ata mirası kültür kız erkek ayrımı yapmadan oğul hitabı ile başlar ki Asya'ya kadar uzanan o büyük coğrafyanın birleştirici kültürünün temel taşı oğuldur.
▪️🔘▪️ Toprak Anam Babam İki Çocuk Büyüktü İki Kitap Bir Cumhuriyeti Tam Etti ▪️🔘▪️
Mavi kanatlı özgürlük usundan kul sürüsü yaşam istemiyor mu yüz yıl olmasına rağmen hala
Nutuk devam etti bir Türk Fırtınasında o da huzurun yarım kalmışlığı tam mücadele i-mana* ile etti.




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!