(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
2
-
1
-
2
-
2
-
7
-
5
-
1
-
1
-
3
-
4
-
1
-
2
-
2
-
3
-
2
-
1
-
5
-
3
-
5
-
2
-
3
-
1
-
1
-
4
-
2
-
3
-
2
-
2
-
3
-
1
-
3
-
2
-
3
Kuşların gülücüğü eksilmesin yüzünden
Kar yağsada bu sessiz vadiye, gün bitmesin
Yapraklar üşüse de, çiçekler üşümesin
1997 Sivas/Şarkışla doğumlu cumhuriyet üniversitesi (sosyal güvenlik)mezunu Ata aöf işletme lisans öğrencisi Sivas'ta yaşıyor
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!