(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
İstatistik verisi yok
Dünya var olalı beri çirkin ve soğuk,
Erken içeceğimiz bir ilaç gibi.
Tadı dudaklarımızda acımsı, buruk.
Bu saatte gözyaşları, yeminler,
Boş bir tesellidir inandığımız.
Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde doğdu.İlköğrenimini Eleşkirt'te, liseyi Patnos Mesleki ve Teknik Lisesi'nde tamamladı. 1994'te Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi. Aynı yıl, edebiyat öğretmeni olarak Şile'ye atandı.Burada iki yıl görev yaptıktan sonra, zorunlu hizmetini tamamlamak üzere memleketi olan Ağrı'ya atandı.Halen Ağrı Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi'nde görev yapmaktadır.Evli ve üç çocuk babasıdır.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!