Ne MUTLU Bana Ki Sizin gibi ANNE ve ...

Zeynep Şekerci
289

ŞİİR


11

TAKİPÇİ

Ne MUTLU Bana Ki Sizin gibi ANNE ve BABAM var

Burası gurbette olsa ben gurbette değilim. Aramızda kilometrelerce mesafe olmasına rağmen sizler hep yanımdasınız. Yüreğim sizlerle dolu. Ben hiç sizsiz olmadım.
Bu öyle bir duygu ki sevginin kaynaması gibi. Hani çocukluğumda ziyaretteki çeşmeye giderdik. Toprağın içinden su kaynardı. Pınarın gözümü ne derdik. Iste sizin sevginizde öyle. Ben o pınarı birlikte taşıdım. Ve o mutlu tabloyu şimdi çocuklarıma taşıyorum. Bu gün okulda okuyan kızım geldi. Anne benim yokluğumu hissediyor musunuz? yok dedim..
sanki; hep yanımdaymışsın gibi hissediyorum. Hiç ayrılmamışız gibi. O da bende aynısını hissediyorum dedi. Ne mutlu bana ki sizden aldığım hazineyi onlara emanet edebiliyorum. Onlarda
daha sonraki nesile devredecekler günün birinde. Yüreklerinde pınarın gözü gibi sevgi akacak. Ve dünyayı daha yaşanılır hale getirecekler. Dil,din, ırk ayırımı yapmadan.
Ne mutlu bana ki sizin gibi anne ve babam var. Sizler sadece sevginizi aşılamakla kalmadınız…
Vicdanınız ve doğruluğunuzlada birer örnektiniz. Onun içinde size teşşekkür ediyorum.
Neyiniz varsa bizimdi hiç esirgemediniz, maddi ve manevi. Verdiğiniz manevi değerler daha da ağırlıktaydı, onları hiç bir maddi değerin, kuvvetin gücü değiştirmeye yetmez. Onun içinde sizlere teşşekkür ediyorum.

Tüm dileğim sağlıklı ve uzun ömürlü olmanız. Varlığınız mutluluk kaynağım.Sizleri seviyorum. Dünyanın en güzel ve en önemli insanları.

Saygı ve sevgilerimle,

kızınız
Zeynep Sekerci

5.5.2011 Bad Hersfeld

Zeynep Şekerci
Kayıt Tarihi : 5.5.2011 23:44:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.
  • Birol Hepgüler
    Birol Hepgüler

    Gerçek sevgi insanın yüreğinde saklıdır. Duymadan seslenmeyi biliyorsa bu yürek, görmeden sevmeyi de biliyordur. Biz Yaradan'ı da görmeden sevmedik mi.
    Annemiz , babamız, sebeb-i hayatımız, hayattayken kıymetlerini bilmeli. Ne mutlu onlara ki, sizin gibi kıymetini bilen hayırlı bir evlatları var... Güzel bir nesir. Kutlarım, saygılar.

    Birol Hepgüler.

    Cevap Yaz

TÜM YORUMLAR (1)

Zeynep Şekerci