(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
İstatistik verisi yok
Ve gökyüzünü
unuttu diye maviliğini dumanlar arasında
ve bulutları, o paçavralar içindeki sığıntıları
tutuşturacağım en son aşkımla,
12 Kasım 1970 tarihinde Karaman’ın Başyayla ilçesinde doğdu. İlköğretimini Konya’da, lise tahsilini Ankara Aydınlıkevler Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimine Almanya’da devam etti. İlk şiir kitabı “Ok ve Yayın hikayesi” 2010 yılında yayınlandı. İlk romanı “Ümidim biterken başlar” Haziran 2015 de okuyucuları ile buluştu.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!