(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
İstatistik verisi yok
Dünya var olalı beri çirkin ve soğuk,
Erken içeceğimiz bir ilaç gibi.
Tadı dudaklarımızda acımsı, buruk.
Bu saatte gözyaşları, yeminler,
Boş bir tesellidir inandığımız.
Şair Murat MOROĞLU 14/03/1986 Gürün/SİVAS doğumludur. ilk, orta ve lise eğitimini İstanbulda tamamlamıştır. Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Adalet ve aynı zamanda iktisat Fakültesi KAMU yönetimi bölümlerinden mezun oldu. 2012 yılında Adalet Bakanlığı bünyesinde devlet memuru olarak çalışmaya başladı ve halen bu kurumda çalışmaktadır. Şiire olan ilgisi 2000 yılında kuzeninin hediye ettiği Büyük şair ve yazar Necip Fazıl KISAKÜREK'in Çile adlı kitabı ile başlamıştır. Şair evli ve 3 çocuk babasıdır.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!