(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
Karaçalılar gibi yardan bitme bir çocuk
Çarpık bacaklarıyla -ha düştü, ha düşecek-
Nasıl koşarsa ardından bir devin
O çapkın babamı ben öyle sevdim
İlk öğretim ve lise yi Sivas'ta tamamladım. Üniversite Hacettepe idi bıraktım. Özel sektörü seçtim. Şu an özel bir sektör de satış danışmanı olarak çalışıyorum okuyorum yazıyorum kendimi geliştirmek adına her fırsatı değerlendirmek için mücadele ediyorum güzel günler yakın inanç tam? ? ? ?
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!