(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
3
O mahur beste çalar Müjgan'la ben ağlaşırız
Gitti dostlar şölen bitti ne eski heyecan ne hız
Yalnız kederli yalnızlığımızda sıralı sırasız
O mahur beste çalar Müjgan'la ben ağlaşırız
Türk şair, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi. 2022 Yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nü bitirdi. Şu an aktif olarak Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir. Yalova doğumlu. Kendini bildi bileli gerçek aşkı arayan ve onun için savaşan kişi.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!