(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
Neydi çekip kendine, beni bağlayan
Kanatan dudağımı, tenimi dağlayan
Elleri ta içimde o dev miydi
16 Eylül 2007'de Sakarya'da hayata ilk selamını verdi. Bir sene İzmit'te kirada tek kardeş olarak hayatını sürdürdükten sonra Adapazarı/Hacıoğlu'na kiralık bir eve taşındılar babaannesinin ölümü sonrası babasına kalan eve taşındılar , ondan beş sene sonra doğan kardeşi , hasta olan dedesi ve anne babası ile hâla babasının üstüne kalan evde yaşamaktadır.




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!